Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGran Canaria 2017

Kontraster

Gud så konstigt det kommer att kännas att landa i ett kallt och grått Umeå. Har hört att vi har haft relativt fint väder iallafall så vi får hoppas på att solen vill visa sig nu under dagarna framöver. Är så himla redo för vår och sommar nu efter denna resa.

17357720_10212343032352258_1526782100_o 17357678_10212343032472261_1525050123_o 17361234_10212343032312257_106944812_n

17392663_10212343032432260_13110102_n 17328019_10212343032392259_1877057626_n

Tack för denna underbara resa! Resans bästa har enligt mig varit barnens lycka! Ni anar inte hur glada dom har varit! Ögonen har LYST av glädje på dom. Och är dom lyckliga så är jag också lycklig. Värmen har också varit toppen och hotellet har varit superbra. Det sämsta med resan har varit alla män som varit respektlösa. Vi konstaterade igår att vi aldrig har varit med om något liknande förr. Nu tar vi nya tag hemma i Sverige och det ska bli härligt att landa i vardagen =) Har ni frågor om resan, hotellet eller vad som helst så ställ dom under detta inlägg! Tänkte samla alla svar i ett inlägg nu i dagarna, kram.

Kommentarer

  1. Rebecca

    Vilka härliga bilder du har lagt ut, nu längtar man verkligen ännu mer till sommaren! Vad trött man blir, kan inte vuxna män bete sig? Suck. Vi har bokat resa, vi ska till Mexico så de är en resa på 12.45 h… då kommer Ella vara 1 år och 10 månader! Hur har de gått för er? Hur underhåller man de små på bästa sätt? Jag fick en chock när vi boka, att man inte kan beställa/köpa mat åt barn under 2?!? Trodde de var ett skämt… så var har ni haft med till Jason? Och så även en vagn fråga… hur har ni ”fraktat” den? Som den är eller har ni hyrt till en resväska till vagnen? Har Jason klarat sig från att få lock för öronen? Alla små trix o knep är jag väldigt tacksam för! 😃 Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag ville göra det mest för att få se bebisen i magen en extra gång 🙂 <3 jaa det blev vi verkligen! Kommer att gå så bra <3 oroa dig inte. STOR kram <3

  2. Nathaie

    Hej Gabriella!! Älskar din blogg! SLUTA ALDRIG BLOGGA! 🙏🏾🙌🏾😊😍😂 haha! Men du jag undrar en sak! Ser att du tagit med dig Jasons vagn som ni använder hemma när ni varit ute och rest istället för en sk resevagn/sulky. Jag ska utomlands med min son och har tänkt ta med vår ”vanliga” vagn med då den känns bekvämast för honom. Hur har du fått göra? Checkat in den som specialbaggage? Berätta hur man går till väga snälla du! 😊😊

  3. alexandra

    Hej! Hur var det att resa med Jayson? Hur var flygresan? Samt vad behövdes under resan? Såsom leksaker mm? Tack för tips!:-) kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gick jättebra! 🙂 han var lugn hela tiden. Vi tog med ipad och lite mat osv. Svarar på en liknande fråga imorgon så kika in då så har jag bloggat om det i ett inlägg, kram kram <3

  4. M

    Jag tycker det är så hemskt med alla sliskiga män som aldrig kan acceptera ett nej! Och jag tycker att dem värsta männen är dem som respekterar ditt nej när du säger ”jag är gift/har pojkvän” För då respekterar dem en annans man ”ägo” men inte tjejens första Nej!
    Hoppas du förstod vad jag menade,
    Jag är själv mamma till en son och en till pojk som håller på att bakasi mage , Jag kommer lära mina söner att en kvinnas NEJ är alltid ett nej i alla tillstånd! Jag kommer lära mina söner vanligt hyffs och respekt gentemot kvinnor!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, usch!! 🙁 håller helt med dig fina du!! <3 <3 Och sååå rätt av dig. Det ska jag lära mina barn också! RESPEKT är a och o, kram <3

  5. Amanda

    Tove har ju en dotter också, men är hon aldrig med er? för man läser ju bara att ni ska träffa Tove och Adrian.. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hon är alltid med oss när vi umgås och hon är hemma hos Tove 🙂 hon har henne varannan vecka 🙂 kram

  6. Cissi

    Hej, du kanske har skrivit det i ett tidigare inlägg som jag har missat (sorry i så fall) men vad hette hotellet ni bodde på och hur åkte ni (charter eller reguljärflyg?). Ser verkligen ut att vara fint!! Hur var maten? Funderar på att åka iväg bara jag och dottern en resa (då min man har svårt att ta ledigt den här årstiden) och funderar på om detta kan vara något för oss. Hon är lite äldre än era barn dock (nio år), tycker ni det var barnvänligt överlag?

    Tack för en superfin blogg (läser ofta men är usel på att kommentera :(….)!

  7. Anna

    Hej, ser väldigt fint ut. Jag undrar vad hotellet heter och var det ligger. Om det var all inclusive och vad hotellet kostade per man.

  8. Fanny

    Hur mycket la du ungefär allt som allt på denna resa? Då menar jag flygbiljetter, hotell, mat, aktiviteter, fika och allt ni gjort. Planerar en resa med en vän inom en snar framtid och skulle vara bra med ett hum om vad det landar på. 🙂 kommer ha med min son på 20 månader då.

    Kram

  9. Hanna Grinneby

    Leker barnen alltid så fint med varandra? Är dom aldrig oense eller bråkar? Du har verkligen delat med dig av jättefina bilder under resan, så kul att se! Kram på dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish