Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Q&A

Hej! Kanske lite konstig fråga, men vad ska ni ha för färg på kyl o frys? vit eller silver ? Jag velar fram o tillbaks mellan dom att ja blir tokig inför renovering haha.

Hej! Vi har valt vita =) Det kommer helt klart bli snyggast hos oss. Förstår att det är ett svårt val! Tycker det är helt omöjligt att bestämma sig för något när man bygger/renoverar, haha.. Kram och lycka till!

Hej! Kan du inte snälla skriva hur ni samsover med Jason? Har en 4 månaders bebis själv men vågar inte samsova pga täcken tex. Man ska ju inte ha tjocka täcken över bebisar och så är jag paranoid över kuddarna. Eller att vi rullar på honom.. ja hur gör man helt enkelt? Hur gör/gjorde ni? Jag föreställer mig nämligen att de blir enklare med tiden då de blir större och tar plats men med en bebis? Är så nyfiken då jag ju läst att ni samsovit sen början. Tack o kram

Hej! Åh förstår <3 Vi har faktiskt vågat sova under samma täcke allihop sedan i princip dag ett. Vi har ett stort och ganska tjockt dubbeltäcke och i början så sov jag mellan killarna (då jag sov SÅ lätt när Jason var bebis och vaknade direkt han rörde på sig minsta lilla medan F inte gjorde det) och nu när han blivit sörre så sover vi lite hur som helst. Det blir helt klart lättare med tiden fina du! För oss är det jättelätt nu då han är så pass stor att man inte behöver vara försiktig längre. Eller ja, klart vi är försiktiga! Men du förstår vad jag menar.. =) Jag skrev mer om att samsova med bebis och tankar kring det här (klick!)

Hej, Jag undrar hur ni packade barnvagnen när ni reste? Lindade ni runt den med något mjukt innan ni stoppde in den i den tjocka plastpåsen? Vi ska resa på fredag och jag är jätte osäker på hur vi ska göra..vill inte bara ha den i plastpåsen, känns som att den lätt skadas så. Tacksam för svar 🙂

Hej hej! Vi har alltid gjort så att vi bara packat den i plastpåsen som man får på flygplatsen och det har gått jättebra för oss varje gång (och vi har ändå rest ganska mycket!). Tror inte att det är någon fara! Vi har också vid flera tillfällen skippat plastpåsen helt och bara checkat in vagnen som två olika delar (den är i två delar, sittdel och chassi) och även det har gått superbra. Jag upplever att dom flesta är väldigt försiktiga när dom lägger upp vagnarna på bandet osv. Stor kram och lycka till <3

Jag och min sambo försöker att få ett barn och det är helt sjukt att man kan haka upp sig så mycket på att få ett plus på stickan. Vissa dagar är det allt man tänker på och andra dagar försöker man tänka på annat men det är så svårt.. Man blir så besviken varje gång mensen kommer. Har du gjort något inlägg om din resa innan ni fick Jason? Eller skulle du kunna tänka dig att göra det? <3

Åh, jag vet precis hur det är.. Har varit där och minns det som igår. Min värsta mardröm är att hamna där igen och gräva ner mig i det där hålet av sorg och ledsamhet.. Håller verkligen tummarna för er!! Jag har skrivit mer om det här (klick!). Där kan du läsa hela vår resa till ett plus på stickan. Kram <3

18136274_10212734988870926_234394997_n

En bild (på kaffe som vi blev bjudna på hos vänner) som inte alls har med inlägget att göra haha =) 

Kommentarer

  1. Amanda

    Jag tog en bild som jag tänkte ha som profilbild på Facebook, tycker att den blev bra. Men sedan när jag skulle lägga upp den som profilbild så såg den rätt suddig ut, vet du vad det kan bero på? För bland bilderna och på Instagram så är den ”normal” dvs ”klar bild” och inte suddig.. tänker om du har råkat ut för liknande? ( du tar ju rätt mycket bilder 😉 )att den är ”klar och fin” men när man ska lägga upp den på FB så blir det ”suddigt”.. :/

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss