Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stockholm

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Alltså vilken helg vi har haft! Helt underbar! Jag är lagom sliten men så himla lycklig. Det är verkligen guld värt att få komma iväg och bara vara. Vi har hunnit med allt från biobesök till att möta vänner och släktingar, klubbat, ätit god mat, bruncher, tagit sovmorgon, gått på SPA.. Är så glad över denna helg =) Bloggar mer imorgon! Ska bara mysa med Jason ikväll och kolla på majbrasa tillsammans med vänner. F ska ut och fira sin vän som fyller år men imorgon tar vi en heldag tillsammans och myser hemma hela familjen.

Önskar er en jättefin kväll! Stor kram <3

18197828_10212772288163385_1928628039_n 18197714_10212772287683373_2088110955_n

Igår gick vi på bio och sedan drack vi drinkar och dansade hela natten =) 

Kommentarer

 1. Matilda

  Hej. Var har du köpt det vita linnet som du har på dig på den bilden som är nr.5 i ditt insta flöde just nu?
  Tycker det linnet är så himla fint, skulle bli jätte glad om du ville berätta 🙂

 2. Ella

  Hej! Jag har följt din blogg innan du blev gravid med Jason och verkligen älskar den. Men på sistonde känns det som att du har tappt motivationen till att blogga, vilket leder till att den blir lite tråkigare att läsa. Menar verkligen inget illa och älskar din blogg fortfarande!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Hej! Tack för så fina ord <3 kan nog bero på att jag har blivit bättre på att unna mig lediga stunder och inte pressa mig själv att sitta vid datorn under helgerna. På vardagar tycker jag ändå att jag håller uppdateringen bra! Men förstår vad du menar och ska bättra mig. Får tidsinställa mer inlägg nu fortsättningsvis och ha max en ledig dag i veckan där uppdateringen är sämre. Ber om ursäkt för detta och tar till mig av kritiken. KRAM <3 och tack!!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss