Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Känns som fredag

Hej mina fina <3

Jag vet inte varför men jag har en känsla av att det är fredag hela tiden.. Det kändes som om det vore fredag igår och det känns precis likadant idag. Haha, jag är så knäpp! Jag har väl en önskan om fredag och helg bara för att jag vill ha F här hemma. Det är en sådan lättnad varje kväll när han kommer hem och tar över stafettpinnen! För det är lite så det blir nu när jag tar varje chans jag får till att vila.

Igår hade vi (läs F) en produktiv kväll i lägenheten. Han spacklade massor med hål och nu i dagarna ska det målas. Vi har sagt till köparna att vi ska lämna lägenheten utan massor av hål från hyllor och tavlor så det är såklart något som ska ordnas innan avflytt. Vi kommer att bo i en tvåa fram tills att huset står färdigt och jag tror att det kommer att gå jättebra. Planlösningen är väldigt smidig och vi får sova i sovrummet tillsammans allihop (det gör vi ju idag också) och så får Jason ha en lekhörna i vardagsrummet som är stort. Lägenheten ligger fem minuter från stan så det blir också perfekt. F får närmre jobbet med vilket är toppen. Tror detta kommer att bli superbra! Nu ska vi bara lyckas flytta också, haha =)

Vill avsluta detta inlägg med att tacka er för all pepp och alla tips som jag fick på gårdagens inlägg. Jag är så himla glad att jag har er! Tusen tack för allt verkligen! Skickar en stor kram och önskar er en fin dag!

18679060_10212999034231895_1598750501_n

Igår lunchade jag med Sara i solen medan Jason sov i vagnen. Blev en supergod sallad och en glass till efterrätt!

Kommentarer

  1. Teddy

    Konstigt nog drömde jag om dig inatt. Att jag var på jobbet och du kom in som min patient och jag skulle hjälpa dig med förlossningen.
    Innnsn dess fick du stå i någon slags scanner för att scanna magen och helt plötsligt visade det sig att det var flera barn i magen. Du hade ingen aning om det öht heller.
    Kanske du mår så illa eftersom det är fler i magen:) Vem vet:)

  2. Patricia

    Fina du❤Hoppas du blir piggare snart! Jag kunde inte äta mer än isbitar, någon makaron och ett halvt knäckebröd de första månaderna med vår äldsta. När hon föddes vägde jag 7 kg mindre än innan jag blev gravid😊

  3. Sara

    Precis som många skrev igår så är en av sakerna jag verkligen uppskattar hos dig att du oftast (kanske alltid) är väldigt ärlig med hur du tycker och känner. Givetvis jättenödvändigt att vi delar med oss av hur vi mår, det får ju andra i samma sits att känna sig mindre ensamma. Spelar ju ingen roll om man delar med sig offentligt eller inte tycker jag! Om man bara vill bli inspirerad av ”det perfekta livet” så får man väl söka sig någon annanstans. Själv tycker jag det är ashärligt att du och din familj inspirerar med vardagsliv, inredning, mat och annat samtidigt som man inser att allt inte bara är yta utan att det finns både härliga toppar men också mörkare dalar. Precis som livet faktiskt är för de flesta av oss. Men det är ju som bekant inte lätt att göra alla till lags…
    Hoppas verkligen du hittar något som hjälper mot ditt illamående och att du känner dig piggare snart! Kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack fina du! Ja, det känns viktigt att dela med sig av sanningen i alla lägen och oftast mår jag ju jättebra men just nu gör jag inte det.. det går så mycket upp och ner med alla tankar och känslor + detta illamående.. Då vill jag dela det ärligt just för att det finns många som är i samma situation och känner sig mindre ensamma. Stor kram och tack för peppen!<3<3

  4. O

    Hej! Har för mig att ni hade ganska svårt att bli gravida med Jason? Roligt att det gick såpass ”fort” nu 🙂 Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish