Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker jag ser fram emot just nu:

– Jag ser fram emot min födelsedag imorgon. Är så glad att det är en röd dag och att F är hemma. Vi ska fira med familj på dagen (ska hem till min mormor och hon har ordnat lunch och tårta) och sedan blir det bara massor med mys fram tills att jag och F ska gå ut och äta på kvällen. Vi har barnvakt så det blir toppen med lite tid för bara oss. Hoppas att jag ska kunna njuta av dagen och inte må för illa bara. Men jag kommer nog vara glad i vilket fall för att jag är omgiven av dom jag älskar och dom som älskar mig tillbaka. Tänk att jag blir 22 år gammal!?

– Jag längtar till midsommar! Det var så mysigt förra året och vi ska fira med samma vänner igen på samma ställe. Ska bli så mys! Jason är ju äldre i år också och kan vara med lite mer vilket jag tycker känns jättekul.

– Resan till Barcelona i augusti ser jag fram emot så mycket. Vi tänker ju åka dit på en barnfri resa och Jasons farmor ska vara barnvakt i ett par dagar. Nu blir jag dock lite tveksam just för att jag ändå är gravid = ingen alkohol och inga sena kvällar (det kommer jag inte orka, haha).. Så kanske han får följa med ändå!? Eller så åker vi bara jag och F och njuter av egentiden.. Hmm..

– Jag vill att denna graviditet ska gå fort.. Vill att veckorna ska ticka på så att jag slutar oroa mig för missfall.. Det kan ju hända när som helst och var som helst och av någon anledning tänker jag hela tiden att det kommer att hända mig. Varför skulle det INTE göra det liksom!?

– Vår bröllopsdag i juli ser jag fram emot! Då ska vi unna oss SPA eller något annat mysigt, bara jag och F =)

– Och på tal om graviditet så längtar jag till vårt ultraljud! Vill inte berätta exakt datum men det är nästa vecka iallafall.

– Husleveransen i november längtar jag såååå mycket till!! Mer än så behöver jag nog inte säga.. Och så står huset klart 21 veckor från det.

– Sommaren 2018. Om allt går som det ska så är vi tvåbarnsföräldrar då och i full gång med att måla huset, bygga altan, fixa i trädgården, inreda och njuta av våra ungar.. <3

18678787_10212999568165243_1705287109_n

Kommentarer

  1. Elina

    Hej fina du:) kommer ni kolla upp vad könet blir på barnet? Eller kommer ni kunna hålla er till förlossningen. Kollade ni med Jazon?
    Kram Elina

  2. Engla-Maja

    Vill bara säga att du verkar vara en så fin person och jag tycker verkligen att du inspirerar en med allt möjligt!! Har följt dig sen du blev gravid med Jason och så kul när jag läste att du är gravid igen, önskar verkligen all lycka till er!! Fina, underbara familj ni är <3 Sen måste jag även fråga varifrån dina skor på bilden är? Så snygga och fina verkligen! Många kramar till dig och resten i familjen <3

  3. Loulou

    Shit! Tänk att jag har följt dig och ditt liv i snart fem år!
    När jag först hittade dig (hehe, lät lite strange 😂) tyckte jag att du verkade som en toppen tjej. Och väldigt snart insåg jag att jag hade fullkomligt rätt!
    Jag följde med din resa med Fjodor i Göteborg och även graviditet och Jason. ❤️
    Jag kände redan från början en sådan gemenskap med dig och att du var en riktig förebild för mig.
    På sista tiden har jag haft en ganska stressig tid i mitt liv… Har inte läst här på snart ett år… Och nu, klickade jag in igen… Fick reda på att du är gravid (lhahaha käns som jag är gravid med dig då jag har följt dig så länge! 😂)
    och att så mycket har… Förändrats! 🙈
    Jag är så lycklig för din, Fjodors och Jasons skull. Och även den lilla bebisen.
    Önskar dig all lycka, puss och kram och massor av lyckoönskningar! 🌹😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååååh tack!! Hur fin är inte du då!? <3 <3 tusen tack för en så fin kommentar. Blir lycklig i hela hjärtat!! TACK för så fina ord!! Och vad kul att du klickat dig in här igen <3 <3 stor kram!!

  4. Julia

    Hej! Jag har letat lite efter inlägg etc men har inte hittat så ursäktar om du svarat på detta innan men hur som helst. Jag tar studenten nu i sommar och funderar på min studentmottagning. Som vegetarian är det inte alltid helt lätt att tillfredsställa kritiska köttätare, samt att jag vill att det ska vara fint. Du som är något av ett proffs på vackra uppläggningar och liknande kanske har några tips? Hade gärna sett ett inlägg om detta, kan tänka mig att vi är fler som undrar. Jag undrar alltså om du har tips på fin och god mat/dessert/snacks som man kan servera på en studentmottagning. Hade varit jätteglad om du svarade! Står verkligen stilla i mitt huvud just nu haha. Tack för en bra blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tycker du kan köra på massor av olika små rätter och göra typ någon form av vegetarisk tapas 😀 stora fruktfat med massor av god frukt (melon, jordgubbar, nektariner, ananas, vindruvor, passionsfrukt, kiwi) och choklad och eventuellt dipp (nutella + grädde är så gott att dippa frukt i), lite olika ostar och kex och oliver och soltorkade tomater och grillade paprikor, någon tårta, kakor, olika små ”rätter” som typ chips med lite gräddfil, rödlök, vegetarisk rom, dill och kanske någon sallad med någon god dressing! Finns ju oumph-kött också som man kan servera på lite olika vis i form av små rätter. Man kan lägga det i en krämig pastasallad också! Finns så mycket kul att göra! Hoppas att du fick lite tips! Vet inte om jag hinner skriva mer om det innan studenten men stort lycka till och grattis till studenten!! <3 🙂 <3

  5. C

    Vilket ställe var ni på när ni kollade tidigt ultraljud i Göteborg? 😊 Nyfiken då jag själv är sugen på att kika innan rutinultraljudet.

  6. Ewelina

    Åk utomlands själva! Gör det. Jag och min man är två barns föräldrar med 15 månader i mellan kidsen… lättare att få barnvakt åt en än åt två. Och kanske den ”sista” resan på ett bra tag som ni kan göra tillsammans på tumanhand. För det blir inte mindre intensivt med två barn 😂. Åkiväg, samla go energi med varandra. Tror ni kan ångra er annars

    Kram och Grattis till bebbe 2 ♡

  7. Leoni

    Ang Barcelona – Är det verkligen pga graviditeten som Jason isåfall följer med, eller för att du (kanske undermedvetet) är lite nervös över att lämna bort honom ett par dagar och hittar en anledning att ta med honom? 🙂 Frågar i all välmening! Jag har själv en 2-åring hemma, jag och min sambo åkte bort i tre dagar till Rom förra månaden, första gången utan Aston och jag nojade i säkert flera månader innan hahaha! Han var då också hos sin farmor, vilket gick suuuuperbra. Tror att det någonstans är viktigt även för barnen att få knyta an på riktigt till nära släkt/familj, och för dom att få rå om de små utan oss föräldrar i hörnet. Du är en FANTASTISK mamma och spenderar såå mycket tid med din son (det gör såklart F också!), ni båda förtjänar lite ensamtid och att bara få vårda kärleken nu!! :-))

    Älskar att läsa din blogg just för att du känns så genuint snäll, klok och omtänksam. Hoppas att illamåendet går över snart och att resten av graviditeten blir lätt & smärtfri! Ska bli kul att få följa den och nya bebisen. Stor kram! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh svårt.. Lite både och! Det är nog mest för att vi känner att det är onödigt att inte ta med honom om vi ändå inte ska dricka alkohol eller vara ute speciellt sent 🙂 men ja, är såklart SÅ nervös också.. Det är ju så snart och han är ju så liten.. Men toppen att det gick så bra!! Får lite hopp om att kanske åka själva ändå! Han älskar ju sin farmor och hon har haft honom en del! Dock aldrig över nätter.. men tror det kommer gå bra. Så härligt att det gick så pass bra!! Underbart att få lite tid för bara er <3 Tusen tack för så otroligt snälla ord. Blir så himla glad. Du är ju för fin!!! Stor kram och tack för all pepp och för dom otroligt fina orden <3 <3 hoppas dagen har varit fin <3

  8. anonym

    Söta du försök släpp tanken på missfall. Och njut av vädret och din söta familj. Jag tänker på dej och hoppas allt går bra. Kram.

  9. Emma

    Gabriella, jag tycker verkligen att ni ska åka utan Jason till Barcelona! Man älskar sina barn oändligt mycket, men tro mig det blir intensivt sen när ni har två små kottar att ta hand om. Stunderna när det bara är du och F blir få och om ni kan åka iväg och bara vara Gabriella och Fjodor, inte mamma och pappa, så tror jag att det är en mycket bra investering i förhållandet. Inför det nya livet med ett litet syskon är det även kanon om Jason tycker om att vara med någon annan vuxen än mamma och pappa, eftersom mor- och farföräldrar kan ge lite extra trygghet i den stora omställningen som det blir för honom 🙂
    Grattis till graviditeten! ❤

  10. Gabriella

    Hej!
    Vill bara säga grattis till graviditeten!
    Jag förstår att du är rädd att få MF, det är nog alla blivande mammor. Jag kommer ihåg själv hur rädd jag var och jag väntar mitt första… De allra första veckorna tog nästan knäcken på mig så orolig jag var, men jag vet också om att stress och oro kan leda fram till att det faktiskt händer.. Och hur svårt det än var så tänkte jag på en massa positiva saker! Som tex, hur ska barnrummet se ut, namn, första barnvagnen, om bebisen skall döpas eller inte osv. Och det hjälpte faktiskt min oro och jag såg bara framåt istället! Nu går jag in i V 30 och vår son är beräknad den 13 Augusti! Så även hur svårt det är, och när det blir jobbigt med tankarna! Gör något positivt! Lika så tänk! Försök koppla bort allt de negativa så skall du se att det blir mycket lättare! Det blev så iallafall för mig.. kanske inte blir så för alla med det är värt ett försök! 🙂 Och ta vara på alla ensam tider med F, busa och mys med Jason.. tiden kommer gå fortare än vad du tror! Det kan jag nästan lova dig 🙂

    Lycka till 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack!! <3 Ja, så är det ju såklart.. Ska försöka tänka så! UNDERBART! Grattis <3 <3 Jättetack för så fina ord, tips och pepp. Betyder så mycket för mig. KRAM <3

  11. J

    Fast varför skulle du få missfall? Försök vända på det och tänka så istället, även om det är svårt ❤️ De flesta graviditeter går bra, det kommer din också att göra! Kram

  12. Amanda

    Mycket kul att se fram emot! Hoppas ultraljudet går bra <3

    Grattis på födelsedagen, hoppas du får en mysig dag! 🌷🎈💕

    Förresten det är inte alltid det går att kommentera på din blogg, när jag klickar på kommentera slussas jag till en annan sida med nått länkat klädesplagg 😄

  13. I

    Det låter som att du har rätt mycket oro just nu. Kanske borde du prata med din barnmorska så kan du kanske få prata med en psykolog på din MVC. Oro ska man ta på allvar speciellt när man är gravid. Jag har lite katastroftänkande och dom råd har jag fått att man ska stanna vid sina tankar för att inte spinna vidare på andra då det kan bli som en negativ spiral. T ex så ska du inte slå bort tanken på missfall utan stanna kvar och lyssna på din tanke även det är jobbigt för då är risken mindre att du börjar oroa dig för annat eller att din oro blir värre.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för din omtanke <3 tror inte det är någon fara <3 var nog lika orolig sist! Men blir det värre eller att det inte avtar får jag såklart kolla upp det, kram

  14. Sara

    Visste inte att du va så ung! Du känns så vuxen 🙂 kan ni inte ansöka om att vara med i unga föräldrar nu när nummer 2 kommer? 😀 får liksom inte nog av er och vill bara se meeer! Hoppas illamåendet går över snart, Kram<3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh tack! Men vad kul!!<3 😀 Kanske! Så glad jag blir att du känner så <3 😀 vi får se!! Kram kram och tack <3 <3

  15. Mamma till Nils 8 månader

    Jag gick också runt och var orolig för missfall varje varje dag… men! Som tur är så är det normalt. Hade även tankar om att han skulle ha en fot i pannan och alla möjliga saker. Men sen kom en perfekt unge och jag kunde andas ut och oroa mig för nästa sak. Haha kämpa!

  16. Hannah

    Hej fina du! Tack för fantastisk läsning varje dag <3 något jag ser fram emot är mitt kusinbarns dop i slutet på juni. Jag har även fått den äran att få vara gudmor till henne. Det hade varit så kul om du kunde göra ett inlägg med tips på doppresenter!

    Ta hand om dig! <3
    Massa kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack för så snälla ord!! <3 jag tycker du ska satsa på något gosedjur med barnets namn på (man kan ju få det "invirkat" typ eller hur jag ska förklara) eller några mjuka pyjamaser från newbie eller livly och kanske mjuka filtar (för det behövs alltid) 🙂 Stor kram fina du och tusen tack! Kanske gör ett helt inlägg om det framöver med 🙂 ta hand om dig med <3

  17. Josefine

    Det kommer gå så bra med din lille knodd i magen. Skönt med ett UL så du får se att allt är såå bra 🙂 kram på dig (PS jag var precis likadan om tanken på missfall, det är så jobbigt att känna så 🙁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack <3 jamen ellerhur! Det är så skönt när man fått veta att allt är okej. Vi hoppas på det, kram <3

  18. Hanna

    Gud vad ung du är Gabriella, bara 7 år äldre än mig och har redan uppnåt mina typ största drömmar i livet, ett barn och ett till på gång, kärleksfull familj och bygger eget hus! Så mycket roligt du har framför dig. Får ni se vilken vecka ni är i på ultraljudet? Kram på dig och grattis i förskott<33

  19. sofie

    Är det någon speciell anledning till att du inte vill berätta exakt datum för ultraljudet? lycka till, det kommer gå bra ❤️

  20. Elises

    F, kommer att göra en överraskning 😀 😀 😀 ? haha för upphetsad 🙂 Jag hoppas att Fjodor gör överraskning :):) Det kommer att bli en mycket trevlig dag. 🙂 <3 Du är bäst <3 i morgon kommer du att bli en mycket vacker flicka En stor middag <3 F J G 🙂 Vad har du på dig på din födelsedag ? 🙂 En perfekt klänning och en trevlig Gabriella <3 morgon dela sina foton med oss
    Jag omfamnar dig <33333<3<3<3<3<3<33<3<3<

  21. roberta

    2018 will be great to you 🙂 🙂 A new baby and home vooovvvvvvvvvvvvvvvv 😀 <3
    Tomorrow's birthday 🙂 Will it be a very stylish party ?
    You will be a very beautiful girl tomorrow <3 🙂
    Vad är du klädd ? 🙂 Vi förväntar oss ett fint foto <3

  22. ella

    2018 will be great to you 🙂 🙂 A new baby and home vooovvvvvvvvvvvvvvvv 😀 <3
    Tomorrow's birthday 🙂 Will it be a very stylish party ?

  23. Emma

    Skulle bara vilja inflika med att säga att alla dessa gravid symtom som du har är bra. Det betyder att din kropp är väldigt gravid. Självklart kan det värsta hända men är det något positivt med att du mår såhär så är det att graviditeten är som den ska. Jag hoppas du mår bättre snart ! Massor med styrkekramar <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish