Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Inredningsinspiration

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Hur mycket fint!? Älskar allt i kollaget nedan =)

Kommentarer

  1. my

    Gillar kudden mycket. Och dom grå listorna.
    Har dom färgerna hemma vit och grått och rosa vill ha det ljust och passar bra till gröna växter. Kram.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss