Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fina!

Allt bra med er? Vi mår jättebra men är trötta. Vi har en liten kille här hemma som strular lite med sömnen. Eller ja, han sover bra när han väl sover men han vill inte gå och lägga sig på kvällen och vaknar ändå tidigt på morgonen… Puuh. Vi hoppas att det vänder snart.

F slutade sent igår och då hämtade han upp oss hos min mormor där vi hade varit i princip hela dagen. Vi tog en långpromenad dit runt lunch och sedan fastnade vi bara där, hehe.. Min bror kom också förbi ett tag och så åt vi sen lunch allihop. När F kom så åkte vi och köpte sushi iallafall då ingen av oss hade ork att laga mat + att klockan redan var rätt mycket.

Idag blir det en lugn dag med fina vänner! Vi hoppas på någorlunda bra väder. Hoppas att ni alla får en fin tisdag! Har ni fått sommarlov/semester ännu? Kram!

19369857_10213258851647168_1100581670_n

Hålla mammas hand när man morgongosar <3 Tur att han vill ligga kvar en stund i sängen iallafall innan han vill ha frukost, haha.. Så hinner jag vakna till liv ordentligt. Minns en gång när han vaknade vrålhungrig och vi kastade oss in i köket, jag rev ut allt ur kylen (av misstag, min ärm på morgonrocken fastnade i något), jag böjde mig ner för att ta upp allt, slog huvudet i kylskåpsdörren (vi har en delad kyl/frys) och ja.. Aj =) Så är det att vara preggo, trött och må illa 😉

Kommentarer

  1. Ida

    Hej! Hur blev det med utlandsresan? Hoppas du får må så pass bra att ni kan åka iväg. Men hur känner du inför att åka iväg utan Jason? Och när man dessutom bär på syskonet i magen – hur blir det med alla känslor man har som mamma? Tänkte om känslorna blir starkare så man inte kan åka ifrån barnet som redan ”är ute”. Skulle vara kul att veta hur du ser på det hela i den situationen du befinner dig i just nu. Kanske kan hjälpa andra mammor här ute som har lite ”skuldkänslor” att åka ifrån sina barn. Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish