Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag

Hej finisar och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra och startar dagen med ett bankmöte. F hämtar upp oss på sin lunch och så åker vi dit hela familjen =) Efteråt ska vi möta upp våra vänner och vara ute på äventyr resten av dagen. Vi har faktiskt en del mysiga platser i Umeå där man kan aktivera sig i princip hela dagen lång och det är härligt!

Ikväll ska jag försöka komma i säng i tid. Vi ska till Stockholm imorgon på frukost hos Polarn och Pyret och flyget går redan vid sex på morgonen.. Så det blir upp tidigt och då är det skönt att ha sovit några timmar extra på kvällen. Resten av dagen har jag lite möten inbokade med bland annat LOPPI så det ska bli roligt Jason hänger med mamma såklart =)

Önskar er en fin dag! Stor kram <3

19553460_10213360396625729_1382829346_n19622519_10213360396585728_432795750_n

Mammas <3<3

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Man brukar få en påse i tjockare plast på flygplatsen 🙂 Jag reser dock inte med denna då jag är rädd att den ska gå sönder, kram <3

  1. Ami

    Hej Gabriella!
    Måste få fråga, vet att du har mått väldigt dåligt under dina graviditeter och spytt mycket. Är själv gravid nu i början av graviditeten och har spytt sedan en vecka tillbaka. Jag har absolut ingen ork till att göra någonting och känner mig som världens sämsta människa! Nu till frågan haha. Hur orkar du åka iväg på resor och träffa kompisar? Har du några tips till en som bara vill sova hela tiden 😅 kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis! <3 Alltså när jag mår som sämst så gör jag INGENTING! Då ligger jag bara inne och sover typ.. Och tycker synd om mig själv, haha.. Sen har jag perioder när jag mår lite bättre och då passar jag på att hitta på saker 🙂 Så låt dig själv må dåligt och vara lite "tråkig". Vila massor och lyssna till din kropp <3 kram fina du <3

  2. Em

    Har en fråga:

    Jag ska föda när som helst och ska amma efteråt. Fick veta att man ej ska äta frukt eller bär under amning (speciellt i början) då barnet kan få kolik eller bli dålig i magen. Då tänkte jag på dina härliga fat. Åt du frukt och bär när du ammade första tiden? Trappade du ner?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har ätit allt under tiden som jag har ammat utan minsta lilla kolik 🙂 <3 så det är nog olika för alla vad man kan äta och inte, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish