Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Nya barstolar

Som ni vet så jagar vi redan inredning till huset och då vi kommer att ha fullt upp med en bebis och en två-åring + massor att göra i huset så känns det skönt att börja inhandla saker lite smått redan nu. Jag har kikat runt SÅ länge på olika barstolar men inte alls funnit något som passar mig i smaken förrän jag såg dessa lite här och där på instagram. Så enkla, snygga och stilrena! Älskar dom! Skrev till dom på insta direkt och bad om att få lite tygprover i beige/grått och det har vi fått. Har nog bestämt oss för vilken färg vi ska ha nu faktiskt.. =) Och stolarna ska vi välja i vitt. Vi tänkte först köra på svart men vitt passar nog oss bättre.

19621815_10213383571125077_1759881777_n

Tygproverna vi fick hem =)

19622467_10213383571085076_1492915946_n

Mina favoriter! Det blir mest troligt den ljusgrå färgen.

file file-1

Och såhär ser stolarna ut! Lånade bilderna från www.creadevelopment.com

Kommentarer

 1. Josefine

  Testa att söka på ”Hay barstol”, finns såååå fina barstolar! Vet att rum21 säljer dessa fantastiska stolar!!
  Tack för en super blogg, som jag kikar in på lite fööör många gånger om dagen 😉

  1. gabriellajoss

   Tack för tips!! Och för så himla snälla ord 🙂 <3 Blir så glad att du kikar in här!! Kram <3 🙂

 2. Sofie

  Åh gud vilka snygga stolar, blev helt kär!!! 😍😍😍 Dock slog det mig att de inte såg så sköna ut vid ryggen? Men ni kanske har provsuttit, eller så kanske de är skönare än vad de ser ut. Jag vill bara tipsa dig om barstolar från Hay och från Normann Copenhagen! Finns på Rum21. Du kanske redan vet om dessa, men vill bara tipsa ändå. Jag älskar dom men har tyvärr ingenstans att ha dom, hehe. Har köksstolarna från Normann Copenhagen och hade gärna haft barstolarna också. Men ”about a stool 38” från Hay är min favvo! Dock är ju priserna högre också så det beror ju på vad man vill lägga. 😊 Stor kram på dig och din fina familj, älskar din blogg <3

  1. gabriellajoss

   Ellerhur!! Sååå fina och enkla 🙂 <3 Åh tack för tips 🙂 ska kika på dom! 🙂 Stor kram och tusen tack för så snälla ord!! Du anar inte hur glad jag blir <3 <3

 3. Sofia

  Hahahaha läste barnstolar! Och när jag kom till bilden tänkte jag ”oj känns lite opassande att ha en sån stol till ett litet barn” 😂😂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss