Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina!

Hur mår ni? Vi mår toppen! Igår spenderade vi dagen i lekparken och hemma hos min mormor. Fick äta massor med god mat och bara vara. Så himla skönt! Det är alltid lika härligt att få vara där. Vi hann också tvätta på kvällen och jag gjorde bort jobb innan det blev en relativt tidig kväll. Trots att vädret skulle vara på vår sida igår så regnade det större delen av dagen så vi hoppas på bättre tur idag 😉

Idag ska vi träffa vänner och så får vi se vad vi hittar på mer.

Önskar er en fin dag! Kram <3

20403678_10213654971349913_864406468_n

Igår fick jag hem detta i brevlådan! Dessa klänningar har jag hört så mycket bra om så det ska bli roligt att prova. Dom ska tydligen ”hålla upp” magen och vara riktigt sköna på kroppen när man blir allt större. En är i beige och en är i svart. Och i tuben så finns en ”micellar gel” som man ska applicera på en bomullspad och använda som ett ansiktsvatten typ. Inte tvätta bort den alls alltså! Och huden ska kännas renare och fräschare av den. Jag använder ju ögonkrämen från samma märke och älskar den så får se vad jag tycker om denna =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish