Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Jag har ändrat mig!

Gällande matbord och stolar till huset.. Tänkte ju köra på marmorbord och y-stolar (se bilder i detta inlägg) men nu har jag bestämt mig för vitt matbord och ljusgrå/grå pinnstolar. F tyckte också om detta alternativ mycket mer och så blir det lite mer praktiskt med småbarn + sååå mycket billigare (= mer pengar att lägga på annat husrelaterat och inredning). Har ni tips på enkla, vita bord med plats för sex stolar? Tipsa gärna!

pinnstol-karl-oskar-gra Pinnstol-tempera-ljusgrå_1

Tänkte mig typ sådana här stolar =) Lutar mer mot den nedersta färgen. Och när det kommer till bord så tänker jag mig som sagt ett vitt bord som är JÄTTEenkelt utan några detaljer eller så alls. Utan bara slätt och raka, enkla ben.

Kommentarer

  1. Annie

    Kolla in Stolab.se! De har jättefina möbler och har all tillverkning i Sverige vilket är något jag värderar! 🙂

  2. Malin Westin

    Såååååå fint! 😍 Ska bli så roligt att få följa er resa med huset. Vi har grått Hay bord och vita ton stolar 🙈❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh låter så fint! Googlade bordet och det är exakt ett sådant jag vill ha, tack för tips! 🙂 kram <3

  3. J

    Hej! Super fina stolar, har också kikat på såna. Tycker Norden matbord ifrån Ikea hade passat bra till dessa stolarna 😍 Massa kramar till dig fina du ❤

  4. Fyrbarnsmamma

    Vi flyttade in i vårt hus vid midsommar, men fick tillträde i påskas. Vi fick ett vitt köksbord att ha så länge, och ljusgrå pinnstolar fanns kvar på vinden (huset har haft samma ägare, som byggde det på 40-talet, tills vi köpte det). Det blev så fint att vi tänkte behålla det i köket (och vårt tidigare bord står nu i matrummet). Nu skall vi bara måla våra två barnstolar, så att de matchar.

  5. Olivia

    Jag köpte nyligen vita pinnstolar på rum21. Heter typ Wood någonting. Bra pris och superskönt att sitta i. Finns i fler färger. 🙂

  6. Simona Alf

    Vi har ett superfint stort svart från Ikea. Plats för två på långsidan och 1 var på kortsidan när det är infällt. 2 platser till när man drar ut det. (Man sitter inte trångt!) jag älskar det! 🙂

  7. Emelie

    Vi ska flytta in i vårt nya hus om ett år lite drygt eller mindre om ett år och vi ska också köpa alla möbler nya! Vi tänker dock bo in oss lite innan vi bestämmer oss helt och sen även tänka på att vi har små barn 😉 fick tips av släktingar i helgen som även dom byggt nytt en gång i tiden och har haft småbarn att vänta tills vi flyttat in och köp inget dyrt för det slits med småbarn! Speciellt soffa och bord 😉

  8. Jossan

    Ikea har ett jättefint som har två iläggsskicor vilket gör att det går att sitta mellan 6-12 personer. Vi har ett sånt och älskar det!

  9. Sofia

    Vi har bjursta från Ikea 🙂 sex platser och kan göra det större. Billigt också så det gör inget när barnen gör märken 🙂

  10. Isabel

    Kolla in Ikeas bjursta 🙂 jag har ett för 4 stolar och jag gillar det(finns större). Det är tungt så står stadigt och är inte hela världen om ett barn hugger i en gaffel i det 😊 Då det var väldigt snällt mot plånboken!

  11. Linn

    Vi har ett från Ikea som vi är väldigt nöjda med, inbyggd förlängning i bordet också, så väldigt enkelt att göra det större om man är många. Bjursta heter bordet.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish