Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nya träningskläder

20427765_10213680966039764_280828397_n20428140_10213680968759832_1337590187_n

..Inte för att jag tränar så mycket nu men hur fina är inte dessa!? Älskar dom! Och dom är galet sköna när man är gravid också. Tightsen har hög midja så man kan välja om man ska vika ner dom eller ha dom ”som man ska” =) Magen trivdes bättre när jag vek ner dom men dessa kommer jag träna i massor efter graviditeten. Har accepterat att träning under graviditeten inte riktigt är min grej.. Hur gör ni andra som är gravida/har varit gravida? Har ni tränat mycket/tränar ni mycket eller skippar ni träningen? Håller ni igång som vanligt? Jag går promenader typ men inte mer än så just nu.. 

Kommentarer

  1. Matilda

    Jag tränade på som vanligt (styrketräning, spinning, bodypump m.m) ca 3ggr/vecka. Under perioder när jag mådde ”sämre” (illamående och trötthet) tränade jag yoga. Finns bra och korta yogaklipp på youtube. Upplevde att träningen hjälpte mig att sova bättre!
    Dagen innan hon kom var jag på spinning! Så tacksam att jag hade möjlighet att röra mig som vanligt utan smärtor, är övertygad om att det underlättade min återhämtning efteråt förlossningen.

  2. Marie

    Tränade en del när jag var gravid med saga , nu med lillasyster tränar jag inget , kanske kör någon övning då och då hemma men inget mer haha ;p har ingen ork eller lust 😘💕

  3. Amanda

    Superfina kläder! Älskar dem! Jag har styrketränat sen flera år tillbaka för jag mår så bra av det. Blir en hemskt ilsk och lättirriterad person om jag inte får ta ut mig några gånger i veckan. Tränade två till tre dagar i veckan under min första graviditet och tränar nu under min andra två ggr i veckan. Är supernöjd så länge det funkar för familjen och jag orkar 🙂 Allas kroppar är olika. Jag har ej haft någon foglossning, lider verkligen med dom som har eller har haft det. Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja visst är dom 🙂 åh så underbart att du har kunnat göra det 😀 och härligt att slippa foglossning med. Kram kram fina du!! <3

  4. Carro

    Fina kläder!
    Jag hade världens planer på att träna under min senaste graviditet. Tänkte föda stark. Men sen hände gravid-komatrötthet, ryggvärk och sjukskrivning. En dragning till att lägga mig på soffan under en filt typ varje stund jag inte var på jobbet. Blev någon promenad med storasyskonet, förstås. Men, man får träna efteråt istället.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig precis.. Tänkte lite samma om båda mina graviditeter men med illamåendet jag har haft så har jag bara skitit i det.. KRAM<3

  5. Maisa

    Åh vad fina, höga träningstights har jag inte hittat nååååågonstans, vad har du för strl? Varifrån? 😃

  6. Jessica

    Jag tränar periodvis. Och nu med denna 3:e graviditet så har kroppen ändrats och mina fogar gör mer ont så jag blir mer orörlig. Försöker komma iväg till gymmet minst 2 dagar i veckan. Men de är jätte svårt med träningskläder tycker jag 😁 Hittar inga bra, bekväma.

  7. Nadja Hertzberg

    Åh så snygga kläder! Älskar mönstret. Jag har ett barn i samma ålder som Jason, innan min graviditet tränade jag jättemycket, men under graviditeten blev det bara promenader för mig också… Nu tränar jag rätt mycket igen och hoppas det skulle hålla i sig ifall jag blev gravid 🙂 Men med det sagt, kroppen vet bäst vad den mår bra av!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish