Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredningVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Att välja färg och material på soffan..

..Vi håller på att kika på soffa redan nu och är lite inne på att beställa en med en gång. Problemet är dock bara att vi hyr halvmöblerat och att det redan finns två soffor här.. Men vi får se om vi kanske kan lösa det på något vis. Det hade ju dock också varit skönt att flytta in i huset och få soffan levererad dit med en gång så kaaaanske lyckas vi hålla oss i ett halvår till med att beställa.. Först måste vi iallafall välja färg och material och det är ju svårt för två personer med beslutsångest. Vår gamla soffa gav vi ju bort till våra vänner och den är ju beige vilket är såå fint. Vi är sugna på beige soffa igen. Den blev dock nopprig snabbt (vilket känns lite ofräscht) så vi ska ha ett helt annat material denna gång.. Blir nog linne.. Tycker det är så fint!

20504202_10213718524018690_216114572_n

Här är lite tygprover som vi kikar på och som vi fick hem förra veckan.. Vissa av dom drar ju åt sig allt möjligt damm (typ den beiga till höger) så dom faller ju bort direkt. Är sugen på den beiga som ligger under den grå längst fram. Vad tror ni?

Kommentarer

 1. Diana

  Vet du vad ni har för färgkod på ert hus? Vi ska måla vårt men finns så många olika nyanser i vitt så det är så svårt 🙈😍

  1. gabriellajoss

   Nej, vi vet inte än.. Vi ska ju måla själva så vi ligger i samma val och kval 🙂 det är såå svårt verkligen! 🙂 kram <3

 2. Eva Karlsson (familjenoinredning på instagram)

  De enda ja tänker är att den är opraktisk o lätt blir förstörd/fläckig o smutsig med små barn. Hade nog aldrig vågat mig på den alltså även om den är jätte snygg. Fläckar på linne tyg är inte enkelt o få väck…Vi funderar lite på en vit skinn soffa faktist. Ljust o snyggt men enkelt att torka av o fin o bona om me filtar osv..mamma har en och även en vän till mig. Båda från wika möbler. Lycka till o Kram !

  1. gabriellajoss

   Åh förstår 🙂 vi vågar ha det iallafall 😉 tycker det är värt att städa lite extra 🙂 låter fint, kram

 3. Sanna

  Beställer man på Mio så får man den levererad hem till datumet man flyttar in. Kolla in Patricia Vide Carlsson så får du se/läsa hur dom gjorde 🙂

 4. Sara

  Får jag fråga Gabriella. Det golvet Fjodor la i er lägenhet, det vita, är det från Ikea? Vad tyckte ni om kvaliten? Klarar det att Jayson kastade klossar och leksaker? Blev det repigt eller jack nånstans? Funderar på att lägga just det golvet då jag tyckte det blev så snyggt hemma hos er men är tveksam på Ikeas kvalitet. Tacksam för svar

  1. gabriellajoss

   Det är jättebra kvalitet tycker vi! Nu hade vi det inte alls länge innan vi flyttade men vad vi märkte så blev det inte repigt eller så enkelt! Kram <3

 5. Emelie

  Ingen dum idé att beställa den redan nu. Vet inte vilken affär ni beställer av men Mio brukar alltid ta flera månader på sig att leverera soffan.

  Kram

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss