Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Känslan av en egen trädgård..

..Jag och Jason var ju hos min familj halva förra veckan och det var så skönt med avlastning och att få umgås med dom lite extra nu när dom har semester. Jag blir så lugn av att vara där och dom bor verkligen i så himla mysig miljö nära både djur och natur. Och känslan av att vara i en egen trädgård är ju helt fantastisk!! Längtar ihjäl mig tills vi också är där.. Det är bara sju månader kvar nu ungefär och jag hoppas att dom ska gå snabbt! Dock kommer inte vår tomt ens vara i närheten av så stor som deras men det gör ju ingenting, haha.. =)

20561667_10213718524898712_1665659849_n

Hoppa studsmatta med pappa! Jason hoppade studsmatta mest hela tiden när han var där och min lillasyster busade med honom på studsmattan. Jag försökte mig också på att hoppa lite men fy så illa jag mådde efteråt..

20562888_10213718524778709_1068300131_n

Fick så god frukost serverad. Alla mina cravings på samma tallrik 😉 Haha inte riktigt men nästan. Här ser ni mina cornichons (gurkorna) som jag har ätit nonstop sedan ett par veckor tillbaka (till ALLT) och så havrebröd med färskost, avokado, tomat och örtsalt. Så otroligt gott.

20504087_10213718524498702_1589843540_n

Hjälpte till att bära lite ved =)

Kommentarer

  1. Amanda

    Saltgurkorna är ju superbra nu när det är sommar och lite varmare, speciellt för dig som jag antar dricker ganska mycket med tanke på illamåendet! Då blir vätske och saltbalansen i kroppen bra och du mår lite bättre 😊 Och njut av dina fruktbrickor och allt du är sugen på, har sett många pekpinnar mot det, men inget är ju så gott som när man är sugen på något när man är gravid 😃 Kram på dig! Hoppas ni får en fin vecka och att du får vila lite 🌸

    1. gabriellajoss

      Åh toppen! 🙂 <3 jag tycker dom är såååå goda men kommer säkert inte ens vilja se dom sen efter graviditeten, haha 😉 <3 Och tusen tack fina du för peppen, kram <3 och ha en härlig vecka du med 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss