Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndagstips

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Här kommer lite somriga tips =) Kram!

Kommentarer

  1. Sylvia

    Hej, skulle du kunna göra ett likadant inlägg men inredning till ett barnrum? Lite tips och sådant 🙂 dagens höjdpunkt är att få komma och kika in på din blogg! Vad är jasons favorit leksaker? Vad lönar det sig och satsa på när det kommer till (barn) inredning samt leksaker?

    1. gabriellajoss

      Det kan jag absolut göra! Kul idé 🙂 <3 och tusen tack för så fina ord!! Blir hur glad som helst, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss