Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon torsdag

Och hej fina ni <3

Allt bra med er? Vi mår jättebra och idag har jag och Jason faktiskt inga planer alls som det ser ut just nu. Vi får se vad vi hittar på och om vi kanske tar oss iväg någonstans eller bara myser inne och tar en sväng till någon lekpark.

Igår tog den lille i familjen återigen sovmorgon och jag smög upp, gjorde avokadomackor till mig själv och gosade sedan ner mig i sängen igen framför en film på datorn. Och så fick jag ligga där och lyssna på hans andetag och gosa in mig i hans lilla nacke och bara njuta av livet och nuet. Gud vad jag älskar min lilla kille! Han är världens mysigaste. Sen råkade jag tyvärr väcka honom när jag skulle smyga iväg på toa och göra mig i ordning och tappade en skål med min tvål i så att den gick i tusen bitar, haha.. Så typiskt! Har börjat använda en ansiktstvål från LUSH igen efter en lång tid med rengöring från Dermalogica. Den från Lush känns lite snällare mot min hud som är lite känsligare nu när jag är gravid. Ska skriva mer om den längre fram här på bloggen.

Önskar er en jättefin torsdag! Stor kram <3

21245281_10213981446071577_298382632_n

Finns det något mer fridfullt att se på än ett sovande barn!?

21244886_10213981446151579_419713747_n

Det är ju så himla gott med örtsalt och chiliflakes på avokadomackor!! Älskar!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss