Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Höstinspiration

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Har ni hittat höstjackan med stort H ännu? Det har inte jag och speciellt inte nu med min stora mage, haha.. Jag har några jackor här hemma som funkar fortfarande men vet att jag kommer att behöva något nytt innan bebis kommer då det blir riktigt här uppe snart. Här nedan kommer lite hösttips iallafall, kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss