Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntKreta 2017

Resan hit

Resan hit gick jättebra och Jason sov hela vägen i bilen mellan Umeå och Stockholm samt hela flygresan från Stockholm till Grekland. Sedan satt han med min mobil större delen av bussresan hit till hotellet. Han var så himla duktig! Det märks att han börjar bli en stor kille då han går att prata med och resonera med på ett helt annat vis än vid tidigare resor.

När vi stannade till i mitten av bussresan för kiss/mat-paus så hittade vi några ENORMA vattenmeloner och F sa genast ”en sådan måste vi köpa direkt vi kommer till hotellet”. Sagt och gjort så gick vi runt och letade i massor av ”supermarkets” efter middagen och hittade till sist en melon på 15 kg (!!!) som han bara var tvungen att köpa av någon anledning, haha.. Så nu har vi melon att äta här på hotellet för resten av veckan. Vi får se om vi lyckas äta upp hela.. Hon i kassan sa att en grekisk familj äter upp en sådan på två dagar och att dom älskar melon här såå mycket. Förstår varför för den är himla god! Smakade lite till middagen igår då dom hade det i buffén. Idag ska vi nog skära upp lite av vår egenköpta 😉 Återkommer med bilder då ni verkligen MÅSTE få se den. Den är helt enorm!

21476299_10214048148339092_2086189004_n

Det blev så varmt så vi tog av Jasons tröja.. Han reste i en lite tjockare tröja då det oftast är kallt på flyget och så hittade vi inte tshirten vi hade packat ner i handbagaget. Men alla klädde typ av sina små barn till endast blöja då det var sååå varmt i bussen och ingen AC alls.

21442298_10214048148299091_1162454966_n

På flygplatsen köpte vi förresten så goda smoothies att starta dagen med. Denna med mango, vaniljyoughurt, kardemumma, kanel och ingefära var galet god!

21441982_10214048148219089_100981744_n

Här är melonerna! SJUKT stora verkligen. Och priset? Vi betalade 75:- för en på 15 kg, haha..

Kommentarer

  1. Amanda

    Av vilken anledning åker ni ofta bil till Stockholm när ni ska flyga? 🙂

    Hoppas ni får en härlig vecka! Skönt med sol och värme 🙂

  2. Lollo

    Hej fina Gabbie!
    Jag har en ”dagens fråga”
    Hur är din relation till Fjodors föräldrar och vice versa? Umgås ni mycket med varandras föräldrar och hur ofta träffar ni dem? Jag själv upplever det lite svårt att umgås med min sambos föräldrar så jag skulle vilja höra hur ni har det!
    Önskar er en jättefin semester och att ni får njuta <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej hej <3 vi har bra relationer till varandras föräldrar. Träffas kanske någon gång i veckan men umgås just nu mest med Fs mamma. Det går lite i perioder beroende på hur livet ser ut och så. Våra föräldrar jobbar fortfarande så dom har fullt upp med sitt egna eller vad man ska säga, haha 🙂 <3 Förstår! Så tråkigt att du känner så.. Hade en tung period med min svärmor i början men det gick över, kram och tack <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish