Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntKreta 2017

Varför har det varit tyst här inne?

Hej fina!

Förlåt för ett sent inlägg men jag har inte kunnat blogga fram tills nu.. Så tråkigt! Hela vimedbarn.se har haft lite strul och det är därför inga inlägg har dykt upp. Men nu så! Hur mår ni? Vi mår toppen och njuter av en av våra sista två heldagar här. På torsdag bär det av hemåt men det känns härligt att vi iallafall har någon dag som ligger framför oss. Jag har redan börjat kika på nya resor! Blir alltid sådan när vi är eller har varit någonstans. Man vill bara vara i värmen och blir nästan beroende av allt som en sådan här familjeresa innebär. Men ja, det är bara drömmar och nu kommer vi nog inte åka iväg på ett bra tag. Huset och allt som har med det att göra ska ju fixas och ordnas med och dessutom så blir vi ju fyra om bara ett par månader. Det är mycket fint som ligger framför oss nu.

Men ja! Nu ska vi njuta av våra sista dagar här iallafall. Känner mig så galet mycket mer gravidsvullen och vätskefylld när det är såhär varmt. haha. Kollade ner på mina fötter och vader igår och fick nästan en chock över hus stora dom kändes.. Men det är det värt för att få vara här 😉 Älskar ju sol och värme så mycket!

Önskar er en härlig dag! Kram!

21621963_10214076717133294_1432815967_n

Kommentarer

  1. Elin

    Så himla fint verkligen! Och så mysigt ni verkar ha.

    Jag skriver mycket på min blogg om djupa och känsliga ämnen, jag delar med mig av erfarenheter och hoppas kunna styrka och inspirera personer i samma situation. Kika gärna in! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish