Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens frågaKreta 2017Okategoriserade

Bugaboo Bee

Hej, har sett att ni rest med en Bugaboo Bee skulle vilja höra om du kan ge lite recensioner kring den :)? Vi har idag en Bugaboo Cam+ och är super nöjda med den men dottern är nu 1,6 år och vi börjar fundera på att snart göra en resa och har då kikat på en rese vagn som kan användas på resa och sedan också att ha i bilen =) Hur var Bee att resa med och fick ni ha den med som handbagage om inte hur löste ni det? Vi har tittat på en Yoyo+ och den får man ju ha med sig in på planet som handbagage MEN den går endast att ha framåtvänd vilket vi tycker är ett minus =(

Hej! Absolut =) Bugaboo Bee är underbar! Jag har bara gott att skriva om den och den är så smidig och simpel. Kommer att användas mycket av oss då den är lätt att bara slänga in i bilen, packa upp, packa in igen osv. Man får också med en väska med hjul som man kan dra vilket är toppen på flygplatsen och så behöver man inte vara lika rädd för att vagnen ska gå sönder i hanteringen.

Det är också skönt att man kan checka in den som en vanlig väska och slipper krångla med ”specialbagage” som vi alltid gör annars när vi reser med vagn. Den är lättstyrd och enkel att köra och så finns det flera olika lägen för barnet att sitta/ligga i. Vi kunde vända Jason både från oss och mot oss och variera mellan dessa beroende på om han skulle sova eller inte osv. Jätteskönt att kunna göra så och precis som du säger är det inte alls lika bra med en vagn som enbart går att ha framåtvänd. Iallafall inte för oss då vi gärna vill kunna variera mellan dessa två lägen.

Vi hade inte med vagnen som handbagage utan checkade in den men det hade säkert gott om man önskade det hellre. I och med att vi checkade in allt annat så checkade vi även in vagnen och det var smidigast för oss så.

Hoppas du fick svar på dina frågor! Kram <3

21618358_10214076717413301_1554312226_o

Kommentarer

  1. Bella

    Hej fina Gabriella! Har blivit så inspirerad av dig och dina matvanor vad gäller veganskt och vegetariskt :)! Du har gett toppen recept på vardagsmat men skulle du inte kunna skriva vad ni kanske äter en fredag/lördag för att lyxa till det lite? 😃 Kram!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss