Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Till hemmet

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Vi avslutar denna bloggfredag med lite härliga tips på saker till hemmet. Där ser ni förresten lite av tallrikarna vi har här hemma. Älskar dom =)

Kommentarer

  1. Mondeo

    Var huset kostnad beräknat till 4 milj ?? O hur mycket får man låna då ??
    Jag är okunnig inom detta därför frågorna

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Man får långa 85% av summan. Kontakta din bank för mer information 🙂 Vårt hus kommer att kosta runt 4,5 miljoner.

      1. Mondeo

        Jag är inte kredit värdig så banken vill inte veta av mig. Men Måste man lägga dit egna pengar på resten eller kan man låna till de också ??

        1. Sofie

          Om du inte är kreditvärdig så kan du inte låna alls. Så dd Gabriella menar är att banken ändå kan svara på din frågor o berätta hur du skulle kunna göra.

        2. Maria

          Är man inte kredit värdig som du säger så kan jag med 100% säkerhet säga att du måste ha 15% av köpesumman kontant.

          1. Nils Sjödin

            Ojj de blev fel. 15% på 4.5 milj är nog 675000:- o de måste man ha kontant. O den summan får man inte låna till ??

        3. Sara

          Om man har utrymme i sin ekonomi (dvs klarar av månadskostnaden) kan man få låna till resten med ett privatlån/blancolån som alltså har en betydligt högre ränta än bolånet. Du måste alltså betala minst 15% kontant och det kan vara dina egna sparpengar eller i värsta fall lånade pengar.

        4. Elin

          15% är något man 99 av 100 gånger lägger med egna pengar. Det går att fixa så man lånar 100% på banken men det är vid speciella omständigheter.

      1. Caroline

        Håller med Lisa! Jag längtar också tills ni kan flytta in, haha! Jag går in säkert 4 ggr/dag och kollar om nåt nytt inlägg finns om bl.a huset 😂 / En besatt husälskare 😂 haha

  2. Elin

    Hej 🙂 har fått diagnosen IBS och ska testa utesluta mjölkprotein. Vet att ni dricker mkt havremjölk och likande. Tips på vilken som är godast? Kan inte överleva utan varm choklad så behöver något nytt att bland det med x) kramar

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag gillar Ikaffe (alltså havremjölk från Oatly) i varma drycker och annars gillar jag cashewdryck i smmothies och sådär. Sojadryck är också toppen till det bästa och mandeldryck smakar också bra. Kram kram <3 lycka till! 🙂

  3. Tischa

    Hej. Är lite intresserad att också köpa tomt och bygga eget hus. Kan inte du skriva ut lite hur det gick till priser etc? Förstår att priserna varierar men med alla standard grejer satt säga.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Priserna varierar jättemycket i hela Sverige så det bästa är att höra av sig till husleverantören för exakta priser 🙂 <3 Så sa vår säljare till mig iallafall! Stor kram och lycka till 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish