Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kläder under 100-lappen

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Allt här nedan kostar under 100:-. Hur sjukt!? ÄLSKAR kjolarna och klänningarna. Hade nog varit fina nu över gravidmagen med. Den rosa v-ringade toppen har jag och den är så fin =) Dock lite mer vårig/somrig än passande nu på hösten enligt mig men kan inte låta bli att ha med den ändå bara för att den är så fin.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss