Gabriella Joss

Kärlek

Jag älskar denna man så mycket. Tänk att vi har hängt ihop i sju år nu. Det är så stort och fint! Och jag är så glad och tacksam över att just han är pappa till mina barn. Då är jag trygg för resten av livet med att dom har det bra. Han kommer föralltid att göra allt för dom. Det vet jag.

Tack Fjodor för att du ser på mig varje dag som om det vore för första gången. Jag älskar dig så länge jag lever och den största anledningen till varför jag är rädd för döden är för att jag inte vet om du kommer att finnas vid min sida när vi inte lever mer. Jag älskar dig varje dag, genom allt och för evigt.

lovebyemelie_joss069webb lovebyemelie_joss072webb

Bilder av: Love by Emelie

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats