Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

Kärlek

Jag älskar denna man så mycket. Tänk att vi har hängt ihop i sju år nu. Det är så stort och fint! Och jag är så glad och tacksam över att just han är pappa till mina barn. Då är jag trygg för resten av livet med att dom har det bra. Han kommer föralltid att göra allt för dom. Det vet jag.

Tack Fjodor för att du ser på mig varje dag som om det vore för första gången. Jag älskar dig så länge jag lever och den största anledningen till varför jag är rädd för döden är för att jag inte vet om du kommer att finnas vid min sida när vi inte lever mer. Jag älskar dig varje dag, genom allt och för evigt.

lovebyemelie_joss069webb lovebyemelie_joss072webb

Bilder av: Love by Emelie

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish