Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGravid med bebis nummer två

God jul!

God jul älskade vänner!

Trodde inte att jag skulle sitta vid datorn alls nu i jul men F nattar Jason och där kom mitt tillfälle =) Vi har firat med min familj idag hemma hos min mormor och så har vi varit förbi Fs farmor som är 101 år gammal. Har varit en lugn dag. Gjorde även lite julmat till middag när vi kom hem och sen tände vi tomtebloss på balkongen till Jasons stora förtjusning. Han har blivit bortskämd med både julklappar och god mat och har haft en superfin jul. Jag är trött och känner mig stor och matt i kroppen. Ingen bebis än heller och kommer hon inte nu inom dom närmsta timmarna så slipper jag föda barn på julafton iallafall. Inte för att det är något fel i det heller, hade blivit världens finaste julklapp för hela familjen. BB-väskan står redo i sovrummet om vi skulle behöva skynda oss iväg. F tror att lillasyster kommer att komma sjätte januari och jag tror att hon kommer nu i mellandagarna eller den andra januari. Ska bli så otroligt spännande att se när hon kommer.

Känner mig ganska mätt i magen också måste jag passa på att skriva. Att äta mycket mat och fika och ha en färdigbakad bebis i den var ingen bra kombination, haha. Kan knappt andas. Hoppas att ni har en fin och mysig jul. Det är ni värda varenda en av er! När F har nattat Jason färdigt så ska vi bara se på julfilm och äta choklad, mmm! Kram <3

26030886_10214926600739853_710204726_n

Igår mötte jag upp min älskade Tove och hade lite egentid. Blev massor med prat om allt mellan himmel och jord. Lika mysigt som alltid. Och skönt att komma ut lite också efter att ha legat i sängen och haft ont i flera dagar. Blev bara en och en halv timme men ändå, haha.

26030553_10214926599499822_1041560581_n25975804_10214926729143063_529169762_n

Min julkula och jag =) Imorgon går vi in i vecka 38 (37+0) och nu står det i appen att bebis är helt färdig och bara lägger på sig vikt nu. Känns SÅ skönt att slippa oroa sig mer och nu kan hon verkligen få komma när hon vill. Vikten på bebis beräknas till cirka 3 kg men F tror att vi har en stor bebis där inne och att hon kommer att väga runt fyra precis som Jason. Allt är så ovisst och spännande som ni hör. Allt från datum till vikt och längd. Ska bli kul att få träffa den lilla människan där inne.

Kommentarer

  1. Matilda

    God jul till hela familjen!
    Jag gissar att det blir en liten januaritjej. Datum är svårare. Inom de två första veckorna i alla fall

  2. Victoria Estelle

    Hej fina du! <3 Jag ville bara dela mer mig lite snabbt. Jag födde min son 37+4 vilket är inom det normala. Var som du beskriver lugn i att de faktiskt är färdigbakade 37+0. Hade ont och Förvärkar en vecka innan allt drog igång ordentligt.
    Tycker du är en sån kämpe!! Heja heja dig! Snart har du bebis i din famn <3
    God jul och stor kram till dig <3 önskar dig all lycka!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Underbart att höra att allt var bra 🙂 <3 Nej fy.. Det är jobbigt att ha sådär under så lång tid.. Har också haft det i precis en vecka nu. Det började ju förra måndagen. Galet vad tiden går! Tusen tack, du anar inte hur mycket dina ord betyder för mig. STOR kram <3

  3. J

    Fick ditt armband i guld av min man idag. Blev så rörd att jag började gråta. Det finaste smycket jag sett! God jul kramar ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åååh vad roligt. Glad jag blir!! <3 Och nu blir jag rörd av din kommentar så sitter med tårar i ögonen. Så glad jag blir att du tycker det var så pass fint. Betyder mycket för mig, kram <3 GOD JUL!

      1. J

        Haha och nu blir jag rörd igen som läser att du blir det 😘 9 veckor tills vi får träffa vår lilla! Lycka till med förlossningen. Ser fram emot att få se er lilla tjej! Kram!!!!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish