Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Årets sista tips

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Här kommer årets sista tips. Hoppas att ni gillar! Jag älskar verkligen skötbordet här nedan och lampan har vi ju i liten modell. Och babygymmet är verkligen ett tips! Så billigt och fint och så söta hängen som man kan köpa till (eller om man kanske hellre vill göra egna!?) =)

Och så lite kläder såklart. Drömmer mig bort till att kunna komma i mina gamla kläder igen. Och så har jag ju som sagt köpt lite nytt på H&M med som inte har landat här hemma än. Kunde inte låta bli då dom hade så bra rea nu. Visar er senare. Kram!

Kommentarer

  1. Emilia

    Hej! Var länge sedan man såg något från Tove? Ni umgicks så mycket tidigare, och ni delade med er flitigt på både blogg och instagram. Nu ser man henne inte på varken dina sociala medier eller hennes? Mest nyfiken.

    Lycka till med allt ni har framför er!

    Kram

  2. Nina

    Hej! Min kommentar har egentligen inget med inlägget att göra utan en fråga om Jasons sovrutiner.
    Vår son blir 1,5 år i mitten av januari. Vi har läst att normalt ska de då sova 13 timmar per dygn. Alltså bara en timme under dagen. Vi har väldigt tydliga sovrutiner. Han lägger sig klockan 19. Men han är så jäkla (ursäkta) morgonpigg och vill gå 4:30 på morgonen. Då sover han 2-3 timmar på dagen vilket blir ca 12-13 timmar per dygn. Normalt. Vad har ni för sovrutiner för Jason? Vi har provat i några dagar nu att han bara ska sova en timme på dagen trots att han vaknar så tidigt för att få honom att sova längre på natten. Men det funkar inte. Jag går snart under av sömnbrist känner jag…. Kram.

  3. Emma

    Ja måste tipsa tillbaka då du tipsa om bh hehe, köpte denna blus på rea o den sitter så snyggt på, mktbsnyggare än på bild.
    har dolda knappar så blir enkelt för amning samt formen me snöret i midjan gör att man ser smal ut får lite form o döljer efter gravidmagen, jag älskar den, sitter snyggare på än bilden, ja köpte medium, och då är den lite snyggt oversizeså ärmarna går ner på halva händerna (är 172 cm), och över bysten satt den perfekt ca 70EE/F i kupa, men dragskon markerar midjan. färgen är mer intensiv grönblå oxå o den är lagom varm, ville bara tipsa, trevlig kväll
    Kraaam

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish