Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Amningsvänliga plagg

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Igår när barnen sov så klickade jag runt lite och kikade på amningsvänliga kläder. Kommer förmodligen att amma så länge som möjligt denna gång med (känns det som just nu) och då är det roligt att ha lite fint i garderoben som samtidigt är skönt och gör det enkelt att amma. Här nedan kommer lite fina tips som jag själv kollade på igår. Vet att många vill att jag ska tipsa om just amningsvänliga kläder som inte är just amningskläder (dom är oftast så fula och tråkiga kan jag tycka.. och DYRA) så hoppas att ni hittar något här nedan som ni gillar, kram <3

Kommentarer

  1. Gabriella

    Stort JA på det här inlägget! När jag ammade min kille så körde jag på med ”vanliga kläder”. Detta huvudsakligen pga att amningskläder är så oförskämt dyra. Jättebra att du visar hur man kan spara sig några kronor genom att se till dessa plagg när man ammar.
    Kärlek till dig och er fina familj!

  2. Catrin

    Har du tips på var man kan köpa amningsbh med lite bredare axelband, typ som en sporttopp? De brukar kallas för ”sleep” just för att de är så sköna att ha på natten. Eller finns det något annat man kan ha på sig nattetid?

  3. D

    Inget med det här inlägget att göra. Tycker ni har gett ett så himla fint namn till er dotter 😊 Jag hoppas att allt blir bra med henne snarast! Stor kram ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish