Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Första handlingen

27156952_10215166445975834_1994337807_n27043015_10215166446055836_1014707831_n

Första handlingen med två barn är gjord och det gick superbra. Den lilla sov sig igenom det hela och den stora åt banan och pekade på allt han ville köpa, haha =) Detta var nog första och sista gången på ett tag som vi tar med lillasyster in på ICA och liknande platser. Just när vi kom dit så var det väldigt lugn med folk så vi kände att det var okej trots alla sjukdomar och sådant som går nu. Men ja, det lär inte hända igen på ett tag. Känns tryggast så.

Kommentarer

  1. E

    Hej, jag föddes också med ett hjärtfel som upptäcktes på bb (i umeå!!) fick gå på regelbundna kontroller fram tills jag opererades vid ett år.
    Måste varit hemskt för mina föräldrar men allt gick bra och är helt frisk idag! Har fått gå pä regelbundna kontroller hela livet men klassas som helt frisk nu. Detta är nu 27 år sedan…och tänk vad teknik och forskning gått framåt de kommer gå jättebra för er lilla flicka!!!! Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad skönt att allt gick så bra för dig <3 hoppas att det ska gå lika bra för oss och som du säger har det ju gått framåt sedan dess, kram <3

  2. Tina

    Min lille är snart tre månader och många tycker jag borde börja våga ta honom ut till stan/köpcenter, caféer mm… men jag tycker bara det är onödigt i snortider när det inte behövs:) Varför stressa på det i onödan❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det känns onödigt <3 men det är ju såklart upp till var och en 🙂 Med Jason var vi överallt från att han var nyfödd typ.. Men vill inte riskera något denna gång, kram <3

      1. Tina

        Nej, jag tror inte jag hade varit så nojig om barnmorskorna inte hade uppmanat till det. Han var sjuk när han föddes och föddes inni RS-tider. Man är ju så rädd om sina älskade små liv❤️ Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish