Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Några frågor och svar

Vad använder du för sminkborttagning? 

Jag använder mig av ”Clearing Facial Wash” från Emma S. Den är jättebra och tar verkligen bort allt smink!

Vad ser du för framtid inom sociala medier? Hur länge vill du jobba med det? 

Så länge jag kan. Jag är ödmjuk gällande min jobbsituation och vet att det kanske inte är något jag kan hålla på med för alltid. Jag kommer att börja plugga framöver också och till vad kommer ni såklart att få veta när det är dags. Men ja, jag ser en framtid ett par år framöver men vill inte jobba med det hela livet. Det är ju väldigt utlämnande och man delar med sig av sig själv och sin familj. När barnen blir större så kommer det nog inte kännas så aktuellt längre tror jag. Men så länge det känns bra för både mig och F så kör jag på.

Umgås du fortfarande med Tove? Varför har hon tagit bort sin instagram? 

Haha, alltså denna fråga får jag på riktigt två gånger om dagen på insta direkt.. Ja, vi är fortfarande bästa vänner och umgås en eller två gånger i veckan. Det har vi alltid gjort typ. Och hon har tagit bort sin instagram för att hon helt enkelt ville lägga tid på viktigare saker i livet där och då.

Vem lagar oftast mat hos er?

Det är faktiskt ganska lika. Brukar oftast bli så att någon har barnen medan den andra lagar mat eller att någon lagar mat med Jason medan den andra sitter med Jolie i soffan. Och den som inte lagade maten brukar sedan städa bort i köket och ta hand om disken efteråt. Oftast iallafall. Det är inget vi tjafsar om utan det sker på något vis alltid naturligt. Eller ja, klart jag tjatar på karln om disken ibland men ni fattar vad jag menar 😉

När ska ni börja med youtube igen? 

Snart! Jag lovar! Det har varit mycket att landa i för oss efter beskedet om Jolies hjärta. Allt bara vändes upp och ner och det sista vi har orkat med är att spela in videos. Men vi börjar komma tillbaka lite till en vardag så snart är vi igång igen.

https://www.youtube.com/watch?v=4iU3MMcukfI&feature=youtu.be

Minns ni denna video? Gravid i vecka 15 och kollade igenom bebiskläder! Herregud vad tiden går… 

Vad har varit det värsta och det bästa med att bygga hus? 

Det värsta har varit den långa väntetiden. Just Myresjöhus som vi bygger med tar ett år och tre månader på sig ungefär (i vårt fall). Alltså inte med själva bygget utan från dagen som vi sa ”nu bygger vi hus” tills när huset kommer stå helt klart. Det har varit en tuff resa med många flyttar och sådär.. Jobbigt att känna att man inte har någon fast punkt. Det bästa har varit att få göra själva resan och uppleva detta. Hur det går till, alla steg, alla val man får göra, glädjen i att se sitt hus komma upp äntligen.. Och att faktiskt få ett hus som är EXAKT som man önskar. Vi har verkligen valt allt vi vill ha och valt bort det vi inte önskar. Det har varit en fin upplevelse men jag vet inte om jag skulle göra det igen =) Eventuellt om jag faktiskt bor kvar i mitt HEM under tiden som huset byggs. Men vi tog det säkra före det osäkra denna gång då vi var rädda att gå minus på vår bostadsrätt. Men vi gick plus istället vilket vi är evigt tacksamma för.

Vad äter du till frukost? 

Just nu äter jag alltid havregrynsgröt. Är inne i en period där vi alla äter det till frukost. Ibland lyxar vi till det med pannkakor istället men oftast blir det gröt. Det är gott och man blir mätt. Brukar hälla i iKaffe (en form av havredryck) och kanel och Jason brukar ha banan och blåbär i sin.

27399625_10215196307042342_2086733352_n

Brukar ni äta gröt? Såhär brukar min gröt se ut =)

Vad fick ni med er från förlossningen och BB? 

Man fick ganska mycket saker med sig hem. Bland annat en gullig mössa från Lindex, lite rabattcheckar, två paket blöjor från olika märken. Ni ser allt här nedan.

27292423_10215185470011423_806548973_n

Kommentarer

  1. Anna

    Hej! Såg att du länkade soffan Elefanten från Sweef förut. Har ni tänkt köpa den? Jag funderar själv på att göra det men är orolig att den ska bli smutsig lätt. Hur tänker du kring det? Vet du om soffan är i nått ”bättre” material eller tror du den blir nopprig och typ blå av jeans osv direkt=)?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Den är så fin 😀 ja, vi kommer nog att köpa den i en beige färg. Har haft beige soffa förr och man får ju tvätta och skrubba den lite oftare men det är inga problem 🙂 tror inte den blir nopprig av vad jag har förstått, kram

  2. Gabriella-89

    Hej Gabriella. Grattis till eran fina Jolie! Vi fick själva en dotter 14/2 och har även en son som är född-15. Tänkte på dig så mycket igår när vi själva var på hjärtmottagningen med vår dotter. Dock såg allt bra ut (hon hade ett litet läckage i hjärtväggen som de sa läker ut av sig själv). Men där och då var jag så rädd och fick verkligen större förståelse för vad du och F måste gå igenom varje dag. Ville bara säga att ni är fantastiskt starka och tänk på vilken otrolig sjukvård vi har i Sverige som kommer kunna hjälpa er dotter på bästa sätt. Kram Gabriella

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Stort grattis <3 ja, det är fruktansvärt.. Som tortyr varje dag typ 🙁 speciellt ovissheten och att inte få någon information om vad som ska hända nu framöver just för att allt beror på hjärtat utveckling.. 🙁 KRAM fina du och tack för kärleken <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish