Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Vi har haft en mysig helg. Vi åkte till Jasons pyttedans alla tillsammans igår och det var så roligt. Tyvärr får ju bara en förälder följa med in men det var så härligt att få se hans glädje både före och efter. Han älskar verkligen att gå på pyttedansen! Det ska vi fortsätta med så länge han vill. Hur roligt hade det inte blivit om han faktiskt fortsätter att intressera sig för dansen och blir en riktig danskille!? SÅ kul ju! När vi var i Barcelona i höstas så var det några killar som dansade på gatan och det samlades massor av publik runt. Dom snurrade på huvudet och gjorde massor med häftiga danssteg. Jason började härma dom och dansade i ringen med dom en stund. Det var det sötaste jag har skådat, haha. Och så blev han så generad när folk omkring applåderade åt dansarna och trodde att dom applåderade åt honom 😉

En bild som är tagen på dansskolan. Jag dansade själv på samma ställe förut. Så roligt och så mycket nostalgi.

Några bilder på mig och min stora kille från igår! Älskar honom så otroligt mycket och är så stolt över honom varje dag!

Jolie har börjat kunna sova själv i sängen en stund. Jag liggammar henne till sömns och sedan sover hon där i mellan 30 minuter till en timme. Igår passade jag på att leka med Jason under tiden och det märktes att han tyckte att det var så skönt att ha mamma ifred ett tag. Vi la pussel, byggde med klossar och lekte med hans lego.

På eftermiddagen gjorde vi upp en behandlingsplan angående min hy och microneedling som jag ska få göra. Ska bli så sjukt roligt att få prova på detta och jag tror det kommer att bli riktigt bra. Jag ska göra min behandling hos Estetic här i Umeå. Fikade lite med fina Kerstin som äger det. Hon är så otroligt vacker inifrån och ut. Ni vet en sådan där människa som bara får en att må bra genom att finnas.

Mmmm! Vi gjorde hemmagjord pizza igår och den blev otroligt god. Hade inte så mycket pålägg hemma (måste handla i veckan) men champinjoner, två sorters paprika och mozarella räckte gott och väl.

Mot kvällen blev det fika/middag på Finas. Så himla god vegansk panini med sallad och sås fick det bli! Testa den om ni bor i Umeå! Blev som ni ser mycket deg/bröd/bullar igår så idag spyr jag på tanken av bröd och pasta, haha.. Får så svullen mage och känner mig tung i kroppen när jag äter så mycket vetemjöl.. Någon annan som är likadan? Idag blir det lite snällare och nyttigare mat för min del.

Kommentarer

  1. Emma

    Vad är det för bra byxor ni har till Jason i videon till pyttedansen? Såg så smidiga ut. Avskyr att bylsa på termobyxor för inget hemma…

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish