Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

15 frågor

Har du något smeknamn?

Ja, Gabbi.

Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Ja, jag måste alltid kolla att det är låst innan jag går och lägger mig. Rycker alltid i ytterdörren då för att vara helt säker. Dricker också alltid en flaska vatten innan jag ska sova. Något annat jag måste göra varje dag är att torka av alla luckor i köket. Blir alltid kladd på dom efter att man har lagat mat ett par gånger. Och jag är lite läskigt pedant så det måste bara bort.. Annars stör jag mig på det. Sedan måste jag tillägga att jag faktiskt gillar att städa så det stör mig inte att jag ”måste” göra det hela tiden 😉

Andra måsten?

Hmm.. Jag måste alltid fixa håret direkt efter att jag har tvättat det. Annars ser det ut som ett skatbo. Ibland kan jag dra mig från att tvätta håret just för att jag vet att jag måste fixa det direkt och det tar lång tid och är jobbigt, haha.

Några lyxvanor?

Ja! Jag har i inpackning i mitt hår nästan varje gång jag duschar. Det känns lyxigt. Och så äter jag något litet gott nästan varje dag. Typ två bitar choklad efter maten eller liknande. Det är man värd.

När ingen ser, vad gör du då?

Går runt utan BH, pratar med mig själv och kollar på halvdåliga realityserier på tv.

Vad stör du dig på hos andra?

Folk som hostar och nyser utan att hålla för munnen.. Folk som står och puttar på en istället för att säga ”ursäkta kan du flytta på dig så att jag kan komma förbi”. Allmänt otrevliga människor..

Vad är din sämsta sida?

Att jag har dåligt tålamod och är lättirriterad.

Vad är din bästa sida?

Att jag är otroligt kärleksfull och omtänksam.

Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster sida

Vad gillar du för filmer?

Romantiska komedier med lyckliga slut.

Gråter du ofta?

Ja, det tycker jag att jag gör. Tycker dock inte att man ska hålla inne känslor. Vill man gråta så ska man gråta. Så skulle ändå inte säga att jag gråter FÖR ofta. Men ofta – ja.

Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv?

Haha ja.. Ganska mycket skulle jag tro.

Vad sjunger du när du står i duschen?

Inget alls faktiskt. Gillar att duscha i tystnad.

Vad önskar du dig mest just nu?

Att Jolie ska må bra resten av sitt liv och aldrig behöva en hjärtoperation.

Vilken maträtt är din favorit?

Jag älskar tacos, pizza, olika pastarätter.. Sallader med goda ingredienser. Jag gillar nog det mesta så har sjukt svårt att säga en favoriträtt.

28053946_10215376335582943_859274132_n

28054309_10215376335942952_1150320123_n

Kommentarer

 1. E

  Varför använder Jason inte vantar, overall och ordentliga vinterskor? Det är ju mycket kallare i Umeå och känns lite konstigt att ett barn ska springa runt och leka i snön utan ordentliga vinterkläder.

  1. Sabina

   Det handlar mer om hur många gånger på en dag man äter. Går du och småäter havregryn hela dagen har du större risk att få hål än om du äter en bit choklad efter maten 😊 så att sitta och äta godis en hel kväll är reda döden för tänderna medan några bitar tillsammans med mat inte är lika farligt!

 2. Emilia

  Hur går det med hundarna? Har ni nån kontakt med de nya ägarna? Hur känns det utan dem? Antar att det måste vara en sorts lättnad nu när Jolie har ett hjärtfel. Hoppas du förstår hur jag menar. Bland annat slippa skuldkänslorna att de inte får det de behöver nu när allt blev som de blev för er. Kramar <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss