Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tanka energi

Idag är det dags igen. Vi ska på hjärtkontroll med Jolie. Har haft ont i magen sedan igår kväll. Lika orolig och nervös som alltid. Minns att jag sa till F förra gången att om allt ser bra ut så kommer jag inte vara lika orolig nästa gång. Och så står jag här idag och är nästan ännu mer orolig.. Snart får vi iallafall veta och jag håller alla tummar jag har för att läget ska vara fortsatt stabilt.

Igår hade vi besök av våra vänner. Älskade, bästa vänner! Som vi älskar dom. Dom köpte med fika och sedan myste vi bara hela dagen lång och lekte massor. Under dagen plingade det på dörren och vi får ett enormt paket med den fina rutschkanan som ni ser här nedan på bilderna. Den blev poppis direkt och jag ser så mycket fram emot att få ställa in den i barnens lekrum i huset sedan.

Hoppas att n får en härlig onsdag. Och håll tummarna extra hårt för oss idag. Kram.

Jag och F dukade upp med lite gott i måndags och såg på film när dom små sov. Vi har äppelmust i glasen, haha. Det är så himla gott.

Killarna åkte till badhuset och jag och Jolie var hemma. Jag passade på att jobba lite medan hon satt i babysittern och sov en stund.

Sedan blev det god och enkel lunch.

Vi var förbi huset en sväng och dom hade inte hunnit så mycket mer än det jag visade er sist. Men nu var iallafall väggarna klara i badrummet på övervåningen som ni ser här på bilderna. Bara den vita fogen kvar då! Dessa bilder är från i måndags och vi ska nog åka förbi idag igen. Ska bli roligt att se om dom har gjort framsteg.

Igår skulle vi laga lunch. Samtidigt som vi gjorde detta så leker vi med Jason, bär runt på Jolie och fixar tvätt, dammsuger och plockar lite.. Vi bränner maten och slänger bort det brända. Börjar om på nytt med ny mat.. Lyckas bränna den också så att den blir helt svart. ”Det är inte vår dag idag” konstaterar vi båda. Vi bränner aldrig mat i vanliga fall och nu gjorde vi det två gånger direkt efter varandra. Vad är oddsen!? ”Vi beställer mat istället” sa F och jag höll med. Så jag, Jason och F fick var sin färskosttallrik från ett av våra favoritmatställen i stan. Blev en supergod lunch till slut. Idag ska vi storhandla och förhoppningsvis bränner vi inte mer mat på ett bra tag..

Killarna älskade kanan! Och imorse när Jason vaknade så började han åka det första han gjorde. Det är bra betyg.

Mysigaste som finns. Att ligga och amma och bara mysa om kvällarna. Såhär ser det ut här hemma nästan varje kväll efter att Jason har somnat för natten.

Vi har haft snöstorm här i Umeå… Gud vad mycket det har snöat!

Vännerna köpte med så mycket gott. Är så tacksam över att ha så mycket fina människor i vår närhet som fyller oss alla med energi, styrka och kärlek.

Kommentarer

 1. Jungfrumamma

  Åh vilka härliga bilder :). Jag vet inte om du skrivit det förut, kan ha missat det. Men hur många kvm är huset på och hur många rum? Så glad för er skull att ni köpt ett hus. Så underbart! Vill också verkligen. Men så himla dyrt i Stockholm 🙁

 2. Mathilda

  Har du något tips på bra schampoo, balsam och hårinpackning? Jag använder Maria Nila nu men har upplevt att håret inte blir lika ”rent” av det längre.., har för mig att du har skrivit någonting om det för längesen. Kram <3

  1. gabriellajoss

   Han använder inte napp och har aldrig gjort 🙈 men ibland när hans vänner har napp så vill han också ha deras napp och testa och då får han en egen istället 😂 kram och tack för fina ord!

 3. Jasmine

  Hej Gabriella! Kör ni fortfarande med matsedel varje vecka eller äter ni det som passar för dagen nu när ni ska landa i vardagen med Jolie?
  Fick så mycket inspiration då jag försöker äta vegetariskt mån – fre, så jag hoppas att matsedlarna dyker upp igen framöver!
  Stor kram till er alla idag, håller mina tummar för att kontrollen går bra! Din blogg förgyller min vardag!

  1. gabriellajoss

   Inte just nu faktiskt! Men vi ska börja snart igen så håll utkik 🙂 <3 KRAM och tack för så fina ord, betyder så mycket och jag blir så glad!! <3

 4. Linnea

  Ser så härligt ut med alla dina fina fika/fruktfat, men hur håller du Jason (och hans kompisar kanske) borta från allt sött?! 💕 själv skulle min tvååring alldrig acceptera att bara äta frukten…

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss