Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Nytt till Jason

Det är inte bara Jolie som behöver påfyllning i sina storlekar. Storebror har nu storlek 104 på kläder. Jag fick lov att inse att det inte gick att dra på en tröja i storlek 92 då halva magen stack fram i den.. Vill att han ska vara liten ett tag till känner jag bara… Bra att F berättade för mig att storlek 92 är på tok för litet iallafall för jag ville nog inte riktigt inse det själv… =) Skorna har han storlek 27 på redan… Stanna tiden någon!?

Kommentarer

  1. N

    Vilka fina grejer!! Så kul att läsa om hur Jason växer, har en son som är 2 veckor yngre än Jason! Börjar fundera över vilken skostorlek alla andra har, känns som våran pojkes fötter aldrig växer 🙈 mätte igår till 12,5 cm , vilket motsvarar typ storlek 22. Känns som han måste ha supersmå fötter 😅

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag tror nog att det är Jason som har väldigt stora fötter och är rätt stor för sin ålder haha 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish