Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Har mina barn för stora bakhuvuden?

Igår fick jag en kommentar som gjorde mig så trött. Kommentaren var formulerad på ett trevligt vis men jag kan inte avgöra om den var skriven för att såra eller om personen i fråga genuint var nyfiken. Det värsta som finns är när folk kommenterar ”trevligt” men med avsikt att göra illa och skada. Det är så himla vanligt med ”inte för att vara dum MEN..” och så kommer dom där hårda orden. Har fått läsa allt från att ”inte för att vara dum men din näsa ser ut som en grisnäsa och är inte så fin” och ”inte för att vara dum men du förstår väl att alla bara läser din blogg för att du är så ful” osv. Det är så hemskt med allt näthat som cirkulerar och det är också så hemskt med den där utseendehetsen och folks kommentarer och frågor om andras utseende.

Iallafall.. En kommentar som jag har fått sedan Jason var liten lite då och då är att han (och nu även Jolie) har FÖR stora bakhuvuden. Vad är det ens för kommentar? Hur kan man skriva så? Man kan väl inte ha för stor näsa, för små ögon, för utstickande öron eller för fylliga läppar? Alla är olika och ser olika ut. Mina barn har exakt samma huvudform som jag hade när jag var liten för övrigt. Och jag gissar på att mitt huvud ser likadant ut idag under allt mitt hår.. =)

Nej, det jag vill komma till är att alla är och ser olika ut. Tycker det är så onödigt att lämna sådana ord och speciellt om små barn. Ja, mina barn har kanske större bakhuvuden och dom är alldeles perfekta precis som dom är. Och det är alla andra barn också oavsett storlek på bakhuvud, näsa, ögon, läppar, fötter.. Vi är födda till att vara olika och annorlunda och hur tråkigt vore det inte om alla såg likadana ut!?

En liten påminnelse denna söndag är att vara snälla mot er omgivning. Jag försöker varje dag att sprida kärlek omkring mig och har man inget snällt att säga behöver man inte säga det alls tycker jag. Det kan såra mer än vad man tror.

Kram och hoppas att ni har en fin kväll <3

Jag och min älskling när vi var utomlands förra året. Han är så himla lik mig när jag var i samma ålder. Jag älskar honom mest i världen och påminner honom varje dag om att han är helt perfekt och duger som han är.

Kommentarer

  1. Sara

    Men va?!? Ett helt normalt runt och fint bebis huvud!! Personen som sa det kanske jämför med bebisar som har platta bakhuvuden, alltså skallasymetri.??

  2. Sofie

    Men lägg av, han har väl ett alldeles normalt bakhuvud! Och även om han hade ett abnormt stor bakhuvud fullt med vårtor så ska väl folk skita i det! Det är ett BARN! Kommentarer om utseende är aldrig ok men verkligen inte ok när det gäller ett barn!

  3. J

    Stört att folk som till och med har egna barn skriver så. Hoppas dom inte lär sina barn att göra likadant.. knäppa jävlar det finns.

  4. Selma

    Min dotter hade exakt samma huvudform som bäbis😍😍😍Älskar den …skulle nog älska den tom om den var fyrkantig 🤣🤣😍”MEN” FOLKET är elaka!De pikar på ett ”fint”sätt bara!!Fyyy på dem!

  5. Linda

    Men herregud vad är det med folk, vad har dom med dina barns huvuden och göra ens? Fick exakt samma kommentarer när sonen va liten. Men istället att han hade förstort huvud och även bvc sa det flera gånger. Han ser helt ”normal” ut idag 6 år senare. Hur ska en perfekt huvudform vara enligt dom då? 🤦‍♀️

  6. Jessica

    Folk som skriver sådär är ju avundsjuka, tror de känns bättre om dom sårar. Folk som mår bra och är fina ser det fina i andra och trycker inte ner.

  7. Evelina Kyrk

    Åh fy herregud vad fult att kommentera så!! Mina barn ser likadana ut och jag har blivit helt praised av både bvc och läkare som sagt att barnen har perfekt huvudform och ser inte ut att ha legat sina första 6 månader på rygg. Alltså bebisar man ser idag har ju inte bakhuvuden för det har plattats ned! Vet mammor som är så ledsna för deras bebisar är totalt plattskallade och det går aldrig tillbaka fast dom kämpar med sidoläge etc. så, alla barn är fina, ja, men det dina barn har är faktiskt perfekt huvudform enligt läkare.

    Jag får också kommentarer och så sitter dom där med en bebis som inte bara är platt utan sne för den har BARA legat på vänster sida, ser man inte det själv liksom? 🙁

    Jag inspireras av er VARJE dag, älskar din blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst.. Det är ju jättefint! Har också fått fina ord om det av läkare bland annat 🙂 <3 Man blir SÅ arg… 🙁 fy.. Kram till dig vackra du, tack för fina ord <3<3

  8. Susanne

    Bara helt ofattbart vissa människor kommenterar som att dom vore så perfekta😡!!! Har själv en pojke med större huvud men vaaaaaa vem fan bryr sig det gör honom ännu finare !

  9. emma

    som jag känner så tycker jag att alöa barn ser ut att ha stora bakhuvuden så länge dom har lite hår? dennes barn kanske föddes med en hel del hår och därför kanske inte riktigt är van vid att se så mycket bakhuvud.. jag tycker varje fall att det är charmigt, men ja folk ska ju alltid ha nånting att klaga på! finns det inget så hittar dom på nått, som tillexempel att du skulle vara ful eller ha stor näsa, ta inte åt dig, du och hela din familj är så fina, av det vi får se på bloggen inifrån och ut! 🙂

  10. Stina Andersson

    Men herremingud, tänker att samma sociala regler och koder som en lever efter IRL gäller på internet också. Ingen går väll någonsin fram till en annan och ba: Du är kul och så, men din näsa?!
    Fattar inte att människor är SÅ gränslösa.

    Sen för att inte tala om att ens kommentera andra människors utseende. Kan vi inte bara sluta med det överhuvudtaget. Alla ser olika ut pch det är det som är det fina.

  11. Shadan

    Usch, jag bara älskar sådana huvudform, är så glad att mina barn fick större bakhuvud än mitt, för jag har i hela mitt liv hatat mitt an aning plata huvudet!! Dina barn är ju jätte söta liksom mina😍🙌

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen visst, det är så fint <3 ALLA är perfekta som dom är!! Speciellt barn! Blir så arg på sådana som skriver att ett huvud på ett barn är FÖR stort.. Galet tycker jag <3 kram

  12. Emilia

    Helt otroligt att folk ens tänker så??? Har aldrig ens reflekterat över en sån sak när jag sett en bebis/barn??? Aldrig! Helt otroligt att folk ska tänka så himla mycket på utseende och framförallt på ANDRAS utseende? Tröttsamt.. men tycker du ska släppa såna kommentarer och inte låta de ta plats på din blogg. Kram på dig !

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur.. att det börjas i så tidig ålder liksom.. Att vuxna ska sitta och döma BEBISAR och BARN.. SJUKT <3 kram

  13. Emma

    Men alltså va fan är det för fel på vissa människor?! Sitta och kommentera hur BARN ser ut. Med nedlåtande kommenterar.. Det är ju riktigt stört och göra så 🙁

    Kramar till dig och din fina familj 💓

  14. Malin - mammabloggare i UK

    Alltså jag ser det inte… De har väl normala huvuden eller och vore de inte det så skulle nog BVC påpeka det kan man tycka. Hur man ser ut spelar väl fasen ingen roll, barn är barn viktigast är väl att de har ett huvud, ett huvud som man kan få en hjälm på när de åker skridskor, pulka, cyklar, rider osv. Äh skit i sånt och ge dina fina ungar en extra puss på sina fina huvuden istället ❤️

  15. Malin

    Att de ens dyker upp en sådan tanke i någon är ju helt otrolig. Vadå förstort bakhuvud. Tänk då vad självkritisk man måste vara för att ens komma att tänka på bakhuvud… Till o med BARNS bakhuvud. Helt otroligt.

  16. Meli

    Har dock alltid hört att jo, jag har fööör små ögon och fööör stor näsa… alltid ska folk påpeka nånting som de inte tycker ser ”normalt” ut men sanningen är… vad är ens normalt!? Det finns ju inte, vi alla ser olika ut precis som du säger och dessutom finns det inget ideal ansikte eller kropp på hur man ska se ut. Dina barn är jättefina och du med!❤️

  17. Emma

    Både jag och mlna barn har den där huvudformen med. Har aldrig hört någon påpeka det faktiskt. Men hade nog blivit ganska Paff om någon sa så! 😐 Alla är fina precis som de är ♥️ Och att folk läser din blogg för att du är ful är ju skrivet av en avundsjuk person. Du är så vacker och en jättefin mamma! Ni verkar vara så mysiga alla 4 😍 Ha en fin kväll!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad du är fin!! TACK <3 <3 dina ord värmer så otroligt mycket 😀 <3 KRAM och detsamma vackra du 🙂 <3

  18. M

    Jag ÄLSKAR dina barns bakhuvuden, hahaha! De är ju helt perfekta! 😍 Min son har platt bakhuvud, han låg mycket på rygg som nyfödd och vi lyckades aldrig forma tillbaka det trots dyra kuddar osv. Nu har han mycket hår så det syns inte längre.

    Kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men gulle du <3 <3 jag tycker också att dom är fina! Men tycker att alla barn är fina som dom är. KRAM <3

  19. Lina

    Dina barn är så himla perfekta som dom är, precis som alla andra barn. Blir så irriterad att folk inte har något innanför skallbenet och ens skriver så? 😮

  20. Emmy

    Dina barn är helt perfekta, precis som alla andra barn! Så tråkigt med sådana kommentarer. Jag får ofta kommentarer om min dotters hormonprickar som hon (fortfarande!) har i ansiktet trots att hon i måndags fyllde tre månader…. Tycker att hon lättare får det när hon blir varm.. Hur är det med dina barn? Har de eller har de haft hormonprickar? Har du något tips på hur man blir av med dem?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack <3 Ja så är det ju! Åh, Jason hade också det rätt länge om jag inte minns helt fel.. Upplevde också att det blev värre när han blev varm! Det går över, skit i vad alla andra säger <3 kram

  21. Emanuella

    Jag tycker folk är fruktansvärda!!! Hur kan man ens kommentera barns utseende?!? Det är väl något negativt eftersom alla idag går efter ett ideal, det är bara sårande. Dina barn är fina precis som dem är. Avund gör att folk tappar det helt… Förstår inte heller dem som skrivet att du är falsk?! Man ska väl få vara nån om sitt utseende utan att få negativa kommentarer. Ytterligare någon avundsjuk. Istället för att kritisera och kommentera sånt ni inte borde. Fokusera på sånt som kan få er att må båttre. Om ni känner så för Gabriella. Varför ens gå in på hennes blogg?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det kanske är så <3 förstår inte heller hur jag kan vara falsk som lyfter detta.. Så konstigt. KRAM <3

  22. Sabrina

    Hej! Brukar inte kommentera men nu kände jG mig tvungen! Vill bara säga att min son har precis likadan huvudform som Jason han har fått de ifrån sin pappa som Har precis samm huvudform och de har många i hans släkt också!!! Så det är absolut ingenting fel med sådana huvudform utan de gör dom lite mer unika på sitt sätt. ❤️

  23. Louise

    Detta kan vara det sjukaste jag hört! Att folk sitter bakom sina skärmar och kritiserar folks utseenden är inget nytt, men att ifrågasätta andras barn?! Man blir ju rädd!! Usch, fy!! Gör ont i hjärtat!

  24. hanna

    men de blir ju lite konstigt när du är så sjukt medveten om ditt utseende? de är lite som att du både vill ha kakan och äta den, asså lite hyckligt, och de är ju ofta de man gör och inte de man säger som ens barn tar efter

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad är det som är konstigt? Ja, jag är medveten om mitt utseende men jag tycker om mig själv som jag är och tycker att jag duger som jag är. Och det gör mina barn med.

    2. Tanja Persson

      Det var det här med att om man inte har något trevligt att säga/skriva så behöver man inte lämna en kommentar…? Troll som du kan snällt skrolla vidare och lämna kvar hatet inom er!

      Dina barn och du, Gabriella, är fina som ni är och det vet ni säkert❤️

  25. Jonna

    Men vilken onödig kommentar! Min äldsta hade väldigt platt bakhuvud (som pappan) trots att han låg mycket på mage. När dottern sen föddes och såg mer ut som Jason så tyckte jag att hin hade jättestort bakhuvud. Men nu har jag släppt det. Livet är för kort att oroa sig över saker som inte Bvc tar upp.

  26. Maria layan

    Min dotters farmor poängterade var och varannan dag att min dotters huvud va platt. Sen började hon smått poängtera att hon är tjock. Så jag slutade besöka henne med dottern

  27. Caroline

    Men vad är det ens för kommentarer. Herregud. Dina barn är helt ljuvliga!! Inget som helst fel på. Alla som skriver sånna där sjuka och taskiga kommentarer har ju säkerligen ett tråkigt liv själv, där dom lever på svartsjuka och avundsjuka och inte kan glädjas åt andra… Åh. Blir så arg. Och framför allt att ge sig på barnens utseende. Nä fy!
    Du och din familj är så sjukt fina ❤️ All kärlek och styrka till er ❤️

  28. Jungfrumamma

    Alltså det är en sån sjuk kommentarer att det inte är sant. Så jäkla starkt att du faktiskt tar upp det såhär öppet som du gör. Fortsätt med det tycker jag. Folk kommer aldrig sluta skämmas att fråga, men du uppmärksamma det vilket bidrar till mer medvetenhet. Hoppas verkligen inte du tar åt dig av detta. För du ska veta, att dessa människor mår så dåligt och därför lyfter sig själva lite genom att trycka ner andra. Enkel psykologi. Fy, att människor kan må så dåligt är skrämmande.

  29. Johanna

    Det är bara beklagligt att människor kan vara så elaka mot varandra. Jag läser din blogg för att den ger mig en härlig känsla. Det är inspirerande och roligt att vi får följa ditt liv och din vardag med allt det innebär. När du delar med dig så öppet och frikostigt är det minsta som kan krävas att du visas respekt. Dina barn är fina precis som de är, precis som alla människor är fina på sitt sätt. Kram och tack för att du delar så mycket med oss!

  30. Josefine

    Men va? Har någon kommenterat det? 😳 Den människan kan inte ha träffat många barn i sitt liv. De flesta bebisar och mindre barn har ju större huvuden i proportion till deras kroppar. Och Alla är helt perfekta som de är 😊 Dum kommentar hur som helst!

  31. Emma

    Usch man skulle vara immun mot såna människor, den eviga avundsjukan! Ni är hur fina som allra helst!!! Kram på er!

  32. Malin

    Mina barn har också ”stora bakhuvuden” tycker de är den finaste huvudformen och är avis att jag inte har lika.

  33. Hej

    var tvungen att kolla på bilder efter den kommentaren och ser inte ens om jag letar. Hade de haft stora huvuden så beror det nog på att de har en stor hjärna fylld med kunskap !! 🙂

  34. Marita

    Stora bakhuvuden? Det var bland det konstigaste jag hört. Hoppas verkligen att du inte börjar fundera runt det där. Hälsningar 5 barnsmamma

  35. Malins

    Alltså tillåt mig att skratta! Varför ens sitta och granska bilder som du lägger upp? Jag tycker det ser ut som normala barnhuvuden.. Huvudet mäts ju oxå på bebisar just för att eventuella avvikelser ska kunna upptäckas. Skönt (eller inte) ändå att det finns så oerhört många experter här på din blogg eller överhuvudtaget på nätet. Kanske att vi inte behöver sjukvården i framtiden? Bara att lägga ut en bild och sen kan alla sk experter få säga sitt🙊
    Ni har väldigt fina barn Gabriella 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja, man undrar ju.. <3 Känns som att det är så direkt man blir gravid/får barn. Kram och tack snälla du <3

  36. Sandra

    Alltså jag blir så trött på att folk orkar kommentera sånt här. Tyvärr blir jag inte förvånad. Det är samma sak när man är gravid, ( när jag var gravid) Folk tror att dom har rätt att uttala sig om en kvinnas gravidmage och jag fick kommentarer som tex, Magen var liten och folk undrade om bebisen verkligen mådde bra… Jo det visste väl jag bäst själv? Sen när man har fått barn då ska folk påpeka om uppfostran och föräldraskapet… Varför?
    Kram på dig och ha en fin dag! <3

  37. Jasmin

    Dina barn är så otroligt fina Gabriella, er familj har sån fin utstrålning av kärlek och omhändertagande. Jag läser din blogg för man blir glad av att se er, barnen som växer och maten ni lagar. Huset som ni snart ska flytta till (så himla spännande!!!) och alla dina tankar. Du är mycket speciell och jag gillar er så mycket❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men så fint du skrivet. TACK! Du anar inte hur glad jag blir <3 Betyder så enormt mycket för mig. KRAM <3

  38. Fanny

    Vet du vad Gabriella? Det är för att negativa människor måste leta efter minsta lilla negativa att skriva endast för att din familj och dina barn är helt jävla perfekta <3 inifrån och ut! Synd att folk tror att de kan skriva sånt bara för att du är offentlig. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad fint skrivet, tack!! <3 vi är alla perfekta som vi är tycker jag. Och allas utseenden är dessutom fina och unika. Som du säger är det många som söker efter fel bara för att ha något att hacka på tråkigt nog, kram <3

  39. Erika

    Brs skrivet! 😊 Så tråkigt med vuxna som känner att dom måste kommentera barns utseende 😔 Fick själv en kommentar om min sons utseende i fredags och blev så ställd att jag inte ens fick fram något 😒

  40. Maria

    Jag kommer aldrig förstå varför man ska lägga sig i andras liv och anse att man kan kommentera lite vad man vill kring uppfostran eller barns hälsa till folk man inte ens känner. Om det nu mot förmodan hade det varit något fel på Jason eller Joline hade det förmodligen upptäckts av läkare under alla läkarkontroller ni gör med barnen inte av någon elak bloggläsare. Jag tycker det är fantastiskt att du alltid svara på dessa kommentarer så vuxet. Blir imponerad, själv hade jag skrivit ett minst lika elakt inlägg tillbaks i stormens hetta :P. Jag har jobbat med barn på heltid/deltid i över 6 år och haft hand om över 40 barn mellan åldrarna 2 mån-12 år + 4 olika förskolor och jag hade aldrig ens tänkt tanken att säga att dina barn har någon annorlunda huvudform. De ser enligt mig ut som precis alla andra barns huvuden. Så konstig kommentar från början. Kram på dig Gabriella, du är fantastiskt stark som alltid är så trevlig i kommentarer även när folk är elaka mot dig/din familj.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja det är svårt att svara trevligt ibland.. Vissa kommentarer gör en galen men man får försöka att se förbi det och tänka att vissa kanske inte vet bättre.. <3 TACK för så fina ord, betyder så mycket för mig. KRAM!! <3

  41. Celine

    Jeg opplevde noe av det samme med mitt barn i starten. Fikk høre at han har for store føtter.. og jeg vet at han har litt store føtter, for det har jeg alltid sagt selv. Men alle er forskjellig.
    Det vil alltid finnes mennesker som har større nese enn andre. Større ben enn andre, eller større hodet. Men å si at noen har FOR store føtter eller FOR stort hodet, blir for dumt. For da sier man på en måte at det er feil å være som man er. Vi er forskjellige og fine på vår egen måte.
    Jason og Jolie er perfekte akkurat som de er.
    Du har nydelige små barn, Gabriella ❤❤

  42. Marielle

    Om det inte vore för att kommentaren var så taskig skulle jag skratta, liksom stora bakhuvud, vem tänker ens på sånt? Så bisarrt. Och vad ska man ens göra med den informationen? Jaha, mitt barn har stort bakhuvud, måste genast säga åt ungen att skärpa sig och minska ner på huvudet…
    Nej, alla människor duger som de är. Förutom vuxna människor som sitter och skriver elakt om barn, de duger inte! Kram till din familj och era utmärkta bakhuvuden 😘

  43. Elin

    Alltså va??!! De har ju absolut inte stora bakhuvuden. Vad är det för hemsk människa som lämnar såna kommentarer? Förövrigt så tror jag att de allra flesta läser din blogg o följer dig på instagram för att du o din familj är så himla mysiga, o era barn är så himla gulliga. Dessutom så är både du och din man skitsnygga 😍👌🏻 Om det finns något negativt att säga så är det isåfall att ni lägger upp alldeles för lite videos på youtube, älskar era vardagsbloggar! 😊 Ta hand om dig och din fina familj 💛 Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men wow så fina ord!! <3 blir så otroligt glad! Tack fina Elin!! Du gjorde min dag! Ja, vi ska försöka bli bättre på det. Känns bara som om ingen är intresserad av sådant då vi inte gör något speciellt alls, haha.. KRAM och ta hand om dig med 🙂 <3

  44. Jp

    När jag kollar på bilderna, ser jag två söta barn med normal stort huvud för sin ålder, alla små barn växer lite mer i huvud mått sen när dom blir äldre så växer kroppen till rätt proportion med huvudet. Förstår inte varför människor lägger ner tid att komentera nått sånt onödigt.
    Och själv har jag en flicka på 2år,1mån och en son som är 8 veckor. Ignorera bara dom som skriver idiotiskt. Kram

  45. Sara

    Alltså va?! Vad är det för fel på folk?! Jason och Jolie är hur fina som helst! Och oavsett om någon skulle tycka något annat så säger man ju inte sånt!! 😡😡😡
    För varje elak kommentar är vi fler som tycker det motsatta och älskar att få läsa om ditt liv med dina fina småttingar ❤️

  46. Ellen

    I övrigt har jag själv Aspergers syndrom och jag är oerhört medveten om att jag kan vara rakt på sak och jag försökte verkligen skriva så att du inte skulle ta det såhär. Tack för att ni i över 60 kommentar kallat mig sinnessjuk och andra fruktansvärda saker. Tack som fan. Dra åt helvete med er allihop.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag förstår Ellen. Som jag skrev så är detta bara ett allmänt svar på denna kommentar och inget direkt påhopp mot dig. Om du inte menade något illa med dina ord så är ju det jättebra. Det är ju helt okej att fråga och fundera. Däremot så är det otroligt många som skriver liknande kommentarer och formulerar sig lika trevligt men som ändå vill göra illa och skada och det är enligt mig INTE okej. Du är inte påhoppad och det är inte 60 kommentarer som är riktade mot DIG. Jag har inte hängt ut dig på något vis utan kommentaren om mina barns bakhuvuden har varit tillbakakommande och därför valde jag att bemöta den efter att du skrivit din kommentar. Jag fick helt enkelt nog. Ha en fin dag!

  47. Sofia

    Det är så konstigt hur människor kommenterar andra! Jag tycker alltid jag får höra någon som säger nått om mitt utseende. Ibland tänker jag ” vem fan har Gett dig rätten att ens ha en åsikt om mitt utseende” jag skulle ALDRIG kommentera någon. Vet du, jag tror absolut att det handlar om avundsjuka. Dina barn är så otroligt fina och de kan vara jobbigt för någon stackare där ute. Hoppas hen som kommenterat blir lycklig någon dag och slipper ha sånna komplex i livet.
    Stor kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är aldrig okej att kommentera andras utseende tycker jag. Speciellt inte barnens utseende.. KRAM till dig!! <3

  48. Ellen

    Det var jag som skrev och jag ber verkligen om ursäkt att du tog det så. Gjorde allt för att förklara Det redan i den kommentaren att jag inte avsåg att kritisera på ett enda sätt. Min kompis barn tillika min älskade perfekta gudson hade liknade huvud och det var båtskalle vilket upptäcktes rätt sent tyvärr och hade läkarna varit lite mer observanta (och människor överhuvudtaget) hade han fått detta bekräftat långt tidigare vilket underlättat operationen han genomgick. Det var överhuvud taget inte menar som någon kritik!!!! Ursäkta igen och förlåt att jag väckte nån jävla maffia här men det var inte så jag menade. ALLS!!!
    Tvi för er! Det är fan ni lättkränkta idioter som det är fel på. Och jo, hennes bakhuvud är långt. Det hade räckt om du Gabriella svarat att det är genetiskt om du ens velat svara alls. Fy fan för er allihop.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej Ellen! Mitt inlägg är inte enbart riktat mot dig utan denna kommentar har varit återkommande sedan Jason föddes (precis som jag skrivit i mitt inlägg). Tänkte att jag kan passa på att svara er alla som funderat och skrivit att deras bakhuvuden är för långa/stora osv. Jag vet att du formulerade din kommentar trevligt (vilket jag också skrev i inlägget) och att jag lyfte denna fråga var inte alls ett påhopp mot dig utan bara ett svar från min sida. Du förblir ju anonym och du är varken uthängd eller påhoppad av mig. Jag raderar dom tre andra kommentarerna du också skrev inatt då jag tycker du skriver otroligt elakt i dom. Så att du vet ifall du undrar varför dom inte är publicerade. Hoppas du får en bra dag.

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Varför är jag falsk? För att jag lyfter frågan? Jag har ju aldrig gått på dig eller hängt ut dig eller ditt namn. Som jag skrev så var din kommentar formulerad trevligt och om du inte menade något illa så är det ju jättebra. Men många som skriver liknande saker vill såra och skada och det är tråkigt tycker jag. Kram.

  49. Johanna

    Dina barn är HUR FINA SOM HELST! <3 För helvete, vad är det för fel på folk?
    Har en vän som berättade att en person i deras närhet hade skrattat, pekat på hennes son och sagt att ja jäklar vilka stora händer han har. Alltså?! Har man inget vettigt att säga så var tyst istället!

    Stor kram till dig! Ni verkar vara en fantastisk familj <3

  50. Sandra

    Dock är det sant den som kommenterat det att de faktiskt har lite rundare och ”utåtstående” huvuden bak. Men vem fan bryr sig, alla ser olika ut!

  51. Emma

    Så himla dum kommentar! Varför ens bry sig om att skriva något sådant!? För övrigt har jag själv flera gånger tänkt på hur FIN huvudform Jason har, och även tänkt fråga om ni gjort något speciellt för att han inte skulle få platt huvud. Vår son hade så välformat bakhuvud när han föddes, men sen blev det plattare efter allt sovande på ryggen. Det gör ju dock ingenting, och han är fin precis som han är😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja man kan ju undra.. Haha men vad roligt <3 glad jag blir! Ja, det är ju så! Alla barn är perfekta som dom är <3 kramar 🙂

  52. Melii

    Dina barn är världens finaste <3 elaka människor har inget här att göra..har man inget bra att säga så säg inget alls… Låt dig inte ens påverkas av såna människor, dem kan inte må bra när man säger nått sånt korkat..ännu en gång världens finaste barn <3

  53. Mathilda

    Vad är det för sjuka människor som ens lägger märke till hur ett barns bakhuvud ser ut? Hur kan ens vuxna människor öppet klanka ner på hur barn ser ut.. fyyy!!!

  54. Nell

    Har inte ens tänkt tanke/lagt märke till. Varför ens nämna/kommentera det?
    Hela eran familj är hur fina som helst!

  55. Josephine

    Jag och min dotter har precis samma huvudform som ni har. Jag tycker snarare att det är FINT och hade aldrig valt bort det mot ett plattare bakhuvud! Dina barn är hur fina som helst!

  56. V.Om

    Dina barn har ju perfekta bakhuvuden !! Det är ju så dom ska se ut!!! De skriver sånt för att såra!!! Bry dig inte om det !!! Du är vacker dina barn är hur vackra som helst! Hatar idioter som försöker knäcka en genom att kommentera ens barns utseende! Så lågt! Tyvärr påverkas man lite av det….
    Återigen. Deras bakhuvuden är exemplariska!

  57. Sandra Persson

    Alltså man slutar aldrig förvånas över människors elakhet, alltid undrat vad dem får ut av att skriva sådana saker. Bra skrivit och fint inlägg. ens barn är det finaste som finns oavsett vad.

  58. Carl Svensson

    Hej! Du kan alltid slappna av i dessa lägen. Personerna som kommenterar är bara extremt avundsjuka och det sticker så klart i deras ögon att du har det så bra med en lycklig familj, två friska vackra barn och så anledningen att jag följer dig. Du är enastående vacker! Inte bara vacker utan galet vacker på riktigt. Jag försåt inte riktigt dessa människor men jag tror dom är så missnöjda med sig själva att de får någon form av lättnad/tillfredställelse att jäklas med människor som har det böttre än dom själva. Varje gånf du hör en elak kommantar så vet du att det är en trasig, demrimerad, ensam eller mindre vacker person som uttalar sig. Inget annat skulle kunna förklara det annars. Trevlig kväll!

  59. Karola

    Åh va ledsen jag blir när jag läser ditt inlägg och hur man har mage att kommentera så dumt 😢 Du har så fina barn! Dom är jätte söta👶👶 Och dom har en jättefin mamma som vet vad livet handlar om!! Kärlek! 💕 Blir så imponerad av dig hur mycket kärlek du ger överallt ❤ fortsätt som du gör med allt för det du gör är bra!!

  60. Amanda

    Men så jävla dum kommenterar rent ut sagt! Skulle nästan vilja påstå att alla barn har ”för stora huvuden” om man sätter till barnets kropp! Det är så det ska vara! Man växer ikapp med kroppen sen och huvudet är ju stort till den lilla barnkroppen… inget konstigt alls och dina barn har inte större huvud än någon annan, alla har olika form. Ta inte åt dig av sånna dumma kommentarer, dina barn är superfina. KRAM

  61. M

    Men jäkla människor! Barn är of limits!! Sen kan jag säga att min son är 5 månader och skulle nån Säga något om honom skulle jag bli rasande. Han är perfekt punkt.
    Jason har ett helt perfekt huvud det är inget fel på det! Bara människor som mår bättre av att trycks ner andra, verkligen synd att man ska ge sig på barnen.
    💙

  62. Josse

    Jag kommentarer sällan här, men slltså.. vad FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!
    Hade någon påpekat mina barns utseenden & menat att vara elaka så vet jag inte vad jag gjort!!

  63. Marie

    Haha, va?! Har aldrig ens tänkt den tanken, att de skulle ha stora bakhuvuden! Alla småbarn har ju stora huvuden och vissa mer andra mindre. Finns folk för allt… ta inte åt er 💕

  64. Alexandra

    Alltså.. jag HATAR när folk kommenterar barns utseende! Det är det dummaste man kan göra. Speciellt när det inte har någon som helst logik. VART ÄR SINA BARNS BAKHUVUDEN FÖR STORA? dom har ju jättefina huvuden runda och fina, precis som dom ska vara! Dina barn är hur fina som helst och sådana där människor är inte riktigt kloka!❤️ Finaste Jason och Jolie ❤️

  65. Åsa

    Har aldrig ens snuddat vid tanken på att något av dina barn skulle ha en annorlunda huvudform! Hur noga måste man studera bilderna för att ens hitta en sådan detalj?
    Vår grabb HAR ett stort bakhuvud, så kallad båtformat, vilket förmodligen har att göra med hans kromosomavvikelser. Där är bakhuvudet så stort att det har varit omöjligt att hitta en cykelhjälm som sitter säkert, så vi fick hjälp av Team Olmed (ortopedtekniker) att specialanpassa en. När jag berättar om detta är det många som har svårt att tro mig, eftersom de aldrig tänkt på att han har en annorlunda huvudform. Fast å andra sidan så granskas väl tyvärr både bloggare och deras familjer betydligt mer kritiskt än ”vanliga knegares”. Ni har jättefina barn, NÄSTAN lika fina som vår son (haha, inte alls partisk)! 😁

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja man undrar ju.. <3 Åh, jag förstår! Skönt att ingen har sagt något om det. Det är så det ska vara. Ja, det kanske är så som du säger! HAHA 😉 kram fina du!

  66. Kim

    Otroligt konstig kommentar! Kanske det i grunden handlar om avundsjuka? Men det var ett viktigt och fint inlägg du skrev, håller med dig om hetsen angående utseende. Precis som du skriver så ser alla olika ut. Och det är absolut något positivt 🙂 Hur skulle man annars se skillnad på vem som är vem? 🙂

  67. J

    Haha alltså förlåt men det är det dummaste jag hört!! Vad är det för jäkla kommentar?? Är ju skrattretande, någon har alltså tänkt den tanken och bara måste dela med sig? Det finns ju verkligen folk till allt!
    När jag läste texten så tänkte jag att de skulle ha onormalt stora bakhuvuden (för varför annars kommenterar man ens det??) men på bilden där när man ser Jason i profil så har han ju ett helt normalt bakhuvud? Haha förlåt men det är så himla svårt för mig att fatta att man känner att man måste kommentera, alla men särskillt BARNS, utseenden? Det får fan räcka med utseendefixering nu, det är ju ändå 2018…

    ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha ja det är galet.. :/ <3 tycker också att han har ett rätt så normalt bakhuvud. Kanske liiite större och mer utåt än "vanligt" men ändå inte. Och om det nu är så så spelar det väl ingen roll!? Att ens kommentera en sådan sak är bara så knäpp.. Och det värsta är att det som sagt har hänt flera gånger sedan han föddes.. <3 Håller helt med dig! Vi är alla unika och lika vackra. KRAM <3

  68. Snuffs mamma

    Jag som tycker det är så fint med en stor kurva på bakhuvudet. Fast skulle aldrig säga att någon annan form inte var fin.

  69. Mia

    Usch jag blir genuint ledsen när jag läser sånt här, Självklart är alla barn helt perfekta små mirakel.. att skriva något annat är bara otroligt korkat..
    DU har dom finaste barnen, precis som JAG har dom finaste barnen också! 💕 fantastiskt va? ☺
    Lycka till i nya huset, ser jätte fint ut!

  70. Linn

    Usch va ledsen man blir Gabriella! Precis som du säger alla ser olika ut, jag arbetar i förskola och möter nya barn hela tiden och inget är den andra lik, utseende som personlighet, vi alla är unika och det är väl det som är det vackra här i livet? Tänk att personer som ger såna kommentarer är på något sätt missnöjda /olyckliga i sitt egna liv och försöker hacka ner på andra för att må bättre själva. Stor kram till din fina vackra unika familj, ni är verkligen så fina!, underbara föräldrar med fantastiskt söta, härliga och starka barn. 💙Ha en fin vecka bästa du kram igen 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är galet.. <3 Det är ju precis så!! Alla är vi lika fina och unika. STOR kram till dig och all kärlek. Ha en fin vecka du med <3

  71. Li

    Vilken konstig kommentar! Jag som inte har något bakhuvud alls (och försöker kompensera det med hårstil) tycker att era barn har så fin huvudform. <3
    Den som skriver sånt BS på barn (!) kan inte må så väldigt bra med sig själv.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh tusen tack <3 du är världens finaste och jag lovar att ditt bakhuvud är minst lika fint!! <3 KRAM <3 och så tror jag med..

  72. Caroline

    Men alltså vad är det för hemska människor som säger elaka saker om ett BARN?! Man upphör alltså aldrig att förvånas! Alla barn är perfekta just som dem är! Alltså visste inte ens att man kunde ha för stort bakhuvud?! 😂😂

  73. T

    Våra barn har också stora bakhuvuden – lite större än era barns och det tycker jag bara är fint! På flickor blir det ju bra volym på håret sen 😉 Dock blev jag själv lite orolig över det när den första var liten att hon kanske hade för stort huvud och panna då det finns en sjukdom som har de kännetecknena.. Annars har jag bara fått komplimanger för det och vår BVC-sköterska kommenterade hur fint ”afrodite-huvud” hon hade. Det är så onödigt att kommentera sånt hur andra ser ut i övrigt.. Ni alla är superfina 💕

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju så haha 😉 Åh vad roligt att få en komplimang om det. Det är så det ska vara! Man ska ge komplimanger och sprida fina ord istället för att skriva och säga halvtaskiga grejer.. KRAM <3 och detsamma!!

  74. Sandra

    Men hans huvud ser ju ut som ”alla andras”? Mina tre barn, alla mina vänners barn, alla barn jag haft på förskolan och alla barn jag sett har stora huvuden jämfört med kroppen. Trodde jag att alla visste! Det är ju därför bla dom ska sitta baklänges i bilen osv för att nacken inte orkar huvudet än.

    Jag skulle gissa på att hon som skrivit inte har egna barn och inte är så insatt. Antagligen skrivet just för att såra tyvärr. Skit i det och njut av dina perfekta, vackra barn ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det tycker jag med! <3 men det är trots det flera som skrivit så sedan han föddes. Galet egentligen.. Ja, man får ju hoppas att det är så. KRAM <3

  75. Anna

    Dummaste jag hört! De ser perfekta ut! Min son föddes med lite konformat huvud pga att han låg så långt ned innan förlossningen. Gick över efter några månader men hann få många kommentarer om det. Att han såg ut som en alien etc.. Oftast av nära vänner. Sårades oerhört av detta. Kan inte förstå att man kommenterar barns utseende överhuvudtaget.

    Dina barn är hur fina som helst!

    Kram!

  76. Jennifer

    Det med huvudform är intressant, huvudet ör ju jätte lätt formbart. Och dina barn har super fin huvud 🙂 Det ser ut som att de fått en variation av liggställningar osv. Det finns de barn som endast ligger på rygg eller på ena sidan och får platt bakhuvud, eller sned form tex. Säger absolut inte att det inte är fint, men att huvudet är väldigt formbart i bebisbilder 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack! Ja, vi försöker variera båda sidorna och rygg.. <3 ja, bebisar har ju verkligen formbart huvud. KRAM

  77. Hannah

    Men det finns så mycket elaka människor, vet att det inte är lätt men ta inte åt dej, kan lova att dom som skriver elakt garanterat är avundsjuka på dej! Jag älskar din blogg och instagram, jag gillar att läsa om er vardag och se dina fina bilder på insta. Jag är så glad för er skull att läget fortsätter vara stabilt för lilla tjejen! Jag tycker dina barn är sååå fina. Och Du verkar vara en himla go tjej som är jätte söt! Önskar er en fin söndagkväll! Kram

  78. Pamela

    Alltså VAD är det för fel på folk? Stora bakhuvuden.. aldrig hört nåt konstigare! Hur kan man lägga energi på att kommentera eller ens att tänka sånt? Gaaah va jag blir trött på såna människor!! Alla barn är fina, hur de än ser ut. Det viktigaste är väl att de mår bra. Hoppas du inte tar åt dig. Dina barn är så otroligt fina 😍

  79. Sandra K

    Finaste ni!!
    Så himla onödigt och puckat att skriva såna kommentarer!!!
    Dina barn är världens finaste, och jag förstår att du är stolt över dom!❤️
    Jag skrev förresten en kommentar till det inlägget där du svarade på massa frågor för några dagar sen, men såg att den inte blivit godkänd ännu. Hoppas iaf du läser den kommentaren för du är värd varenda ord som jag skrivit där😃
    Stor Kram!!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack <3 Jaa, jag ska läsa den!! Sitter och går igenom alla kommentarer nu! Stor kram till bästa dig 🙂 <3

  80. Tess

    Men på riktigt, kommenterar folk så?! Ja man upphör aldrig att förvånas. Men för att säga mitt då, tycker ni är en sådan fantastiskt fin familj där er värme, kärlek och respekt för varandra verkligen går igenom. Hejja dig och bu för alla sorgliga typer som har behov av att få andra att må dåligt.

  81. Ida

    Helt rätt!! Ta inte åt dig av elaka kommentarer för dom har ju tydligen inget liv när dom sitter och skriver sånt. Din blogg är bäst. Kram

  82. Louise

    Dessutom har barn oproportionerligt stora huvuden i relation till kroppen på grund att hjärnstammen utvecklas först! Sen har vi ju alla olika attribut oavsett och inget är bättre än det andra. Ni verkar vara en väldigt härlig och genuint varm familj =)

  83. Louise

    Att folk orkar vara elaka mot andra.
    De skulle aldrig sagt detta till dig öga mot öga men vissa blir väldigt tuffa bakom en skärm. 🙁
    Stor kram till dig Gabriella

  84. Lina

    Dina barn e perfekta, välskapade och socker söta 💙💖. Vet att det är svårt att förbi se elaka kommentarer, men du gör ett fantastiskt jobb med att strunta i de. Pussa dem extra i bakhuvudet 😘😘, för de förtjänar de, efter såna kommentarer.. 😍😍😍😠😍😍

  85. Trebarnsmamma

    Vilken dum kommentar. Har aldrig lagt märke till att dina barn har stora bakhuvuden och nu när jag tittar så ser jag inga stora bakhuvuden heller. Det ser ut som helt normala skallar. Folk kan verkligen vara konstiga…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, jag tycker också det.. Men har fått läsa det flera gånger sedan dom föddes, haha.. Dom kanske är liiite större än ”vanligt” men inte så stora ändå.. KRAM <3

  86. Ellinor

    Att ge sig på ett BARN är för mig helt otroligt. Jag förstår inte vad som får en att tro att man kan uttrycka sig illa och kommentera ett barns utseeende? Vidrigt beteende!
    Gabriella, dina barn är hur fina som helst❤️

  87. N

    Hur kan man ens skriva något sådant om ett barn? Och speciellt till föräldern av detta barn! Jag har då aldrig tänkt att deras huvuden skulle vara speciellt stora. Fy för sådana idiotiska och elaka kommentarer! Dessutom, dessa kommentarer tjänar ingenting till, endast till att såra. Det här behöver jag väl egentligen inte säga men dina barn är jättefina och söta, och du verkar vara en underbar förälder!

  88. Ronja

    Men suck.. Vissa barn har ju större bakhuvud och det är helt normalt – och det är egentligen helt självklart eftersom barns (bebisars) huvud ju utgör typ 1/3 av kroppen. Blev lite konstig formulering men du vet vad jag menar. 🙂 Tycker det var en märklig kommentar och skulle aldrig ens komma att tänka på något sånt? Dina barn är jättefina, kram <3

  89. Millie

    Förstår inte varför man ska kommentera hur andra ser ut, känner igen såna kommentarer från när min son va bebis.
    Folk tyckte han va stor och tjock för att vara så gammal, fick alltid dom kommentarerna.
    Alla är perfekta som dom är. Dina barn är super fina och jag dör sötdöden varje gång jag ser en bild på dom ❤

  90. B

    Men hemska kommentarer du får! 😳 Att folk har mage att ens säga sådana saker och speciellt om barn. Usch! Blogginlägg brukar inte göra mig arg men att läsa vad du får för kommentarer får mig att koka. Jag hoppas att du blir överöst med kärlek och vet att den sista idioten inte är född 😒Dina, mina och alla små barn är fina och unika, precis som det ska vara ♥️♥️♥️ Ge dina små gos en kram ifrån Småland.

  91. Lavendel

    Alltså vissa människor 🙈 så tröttsamt förstår inte hyr man orkar, vem tänker ens på sånt? Vi alla ser olika ut… kan väl knappast vara någon nyhet! Sä fina bilder!

  92. Interiorbysabina

    Avundsjuka, avundsjuka.. tyvärr så mår folk bättre av att vara elaka & negativa men det säger ju rätt mycket om dom som personer. Vilket tråkigt liv dom måste leva 🙉 Strunta i dom du har två helt magiska barn kram ❤️❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish