Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

I denna smoothie har vi blåbär, spenat, mandelmjölk och banan. 

God morgon onsdag.

Att starta morgonen med en smoothie är så himla gott tycker jag. Det är kul att ha massor med goda bär och frukter hemma att kunna göra dom av också. Jag kanske är galen men jag har förresten redan skrivit en handlingslista till nya huset, haha.. Vill fylla skafferi, kyl och frys med massor av gott. Vill ha ALLT hemma och kunna laga god mat och bara njuta. Just nu är vi ju inne i en sådan där period där man ska äta ur inför flytt och då blir det rätt tråkig mat kan jag tycka. Direkt vi har flyttat så ska vi börja med matlista igen och finna nya och inspirerande rätter.

Jag är verkligen en ”listmänniska”. Jag skriver listor gällande allt och det får mig att hitta lugnet och stressa ner. Då har jag allt på papper eller i mobilen och behöver inte gå runt och ha allt i huvudet. Har också skrivit en lista på saker vi ska köpa till huset när det kommer till möbler och inredning. Är ju en hel del vi behöver men det känns bara roligt. Det får ta den tid det tar och jag stressar inte med att fylla upp med grejer. Det ska ju kännas rätt och ibland tar det ett tag att hitta dom där grejerna med stort G eller vad man ska säga.. =)

Kommentarer

  1. angelinalovelin

    Älskar också listor, det ger struktur i livet och man håller lättare koll på allt då💕 listor och en bra kalender är verkligen guld värt✨ Kram

  2. Mathilda

    Jag älskar också listor, listor is da shit. Utan dem går det inte att få ihop vardagen ju! Matlistor, inhandlingslistor, att göra -listor. ALLT!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish