Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Recept på kesoplättar

Måste tipsa er om dessa supergoda kesoplättar. Enkla, goda och mättande och går att servera med i princip vad som helst. Frukt, bär, grädde, grekisk yoghurt.. =)

Du behöver:

4 ägg

1 msk fiberhusk

250 gram keso

Lite vaniljpulver

Gör såhär: Gör en smet av allt. Vi mixade med stavmixer men går bra att bara kladda ihop allt med gaffel med, hehe. Och sedan steker du i smör på medelvärme.

Kommentarer

  1. Lo

    Finns det vegetarisk keso? Vilket märke isåfall? Hade gärna ätit vegetarisk keso men inte hittat ännu 🙁 Vanlig innehåller ju löpe från komage :/

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! 🙂 den vi använder innehåller ”ystenzym” och om jag har förstått rätt så är det konstgjord löpe och inte biologisk. Vi äter dock löpe ibland med.. Men räknar mig själv som vegetarian iallafall, kram!

  2. Sara

    Jag tycker det blir överlägset bäst att mixa. Upplever att det fastnar i pannan om man har kesokluttarna kvar 🙂 Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish