Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018YOUTUBE

Flyttvlogg 2

https://youtu.be/H2vFNuZETyI

Kram och hoppas ni haft en fin helg <3

Kommentarer

  1. Kajsa

    VÄlskar när du publicerar nya vloggar! Till och med min pojkvän vill kolla tillsammans med mig nu, vilket är kul. Haha. =) Vi själva längtar tills vi får barn! Vi vill gärna ha barn igår, om det hade gått. Haha! =) Älskar ert nya hus också!!!!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad glad jag blir! 😀 kul att han också gillar dom!! 🙂 så spännande. Barn är den finaste gåvan man kan få <3 stor kram och tack för alla fina ord!

  2. Elin

    Har alltid tyckt att ni har så fin och kärleksfull inställning till livet med era barn. Att ni värderar vad som är verkligen är viktigt. Känner igen mig så mycket i hur ni tänker kring ”uppfostran”. Alla föräldrar tänker och gör ju olika men jag är övertygad om att ert sätt att tänka ger så mycket trygghet och kärlek till era barn, vilket är det allra viktigaste.
    Tycker det är så mysigt att följa er ❤️

  3. rebecha

    Jättekul med vloggar. Meen jag blir sjukt illamående av fisheye objektivet 🙈 blir helt snurrig av det så orkar tyvärr aldrig se klart ett helt klipp…
    Jättefint hus förresten 👌🤗

  4. Josefine

    Mer flyttvloggar/ vloggar där ni fixar i huset! Så roligt att se även om ni bara gör ”vardagssaker”! Så fint huset är! Du måste visa hela när ni kommit mer iordning 🙂 Kram!

  5. Cissi

    Jag älskar att se sånna här vardagliga videos. ”Svenssonliv” intresserar mig som läsare/tittare 😀

    Har frågat tidigare men missade svaret. Var kommer rutschkanan och bollhavet ifrån?

    Så undrar jag om man antingen i bilder/text eller vlogg kan få se mer av erat kök. Er förvaring och hur/vad ni förvarar i skåpen. Det kan förståss vara känsligt att blotta för vissa så det är bara en önskan, ifall det känns som något ni vill göra 😊 Jag är en förvaringsnörd 😂 Vi bygger kök (ett helt hus) själva just nu och därför är det extra intressant att se hur andra gör med förvaring och sånt 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish