Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Vad använder du för hudvårdsprodukter? Hur ser din hudvårdsrutin ut? 

Jag använder en rengöring från Dermalogica och en kräm från samma märke. På morgonen tvättar jag bara ansiktet med vatten och smörjer sedan in mig innan jag börjar med sminket. På kvällen tar jag bort sminket med rengöringen, torkar bort sminkrester med ansiktsvatten (vilket som helst typ, haha) och smörjer in mig med samma kräm som på morgonen. Jag kan inte så mycket om hudvård men detta mår min hy allra bäst av baserat på allt jag har provat. Brukade tidigare alltid tvätta ansiktet med rengöring varje morgon med tills en hudterapeut sa till mig att det är totalt onödigt då jag ändå bara har sovit under natten och att vatten räcker gott och väl.

Dessa två köper jag alltid på Kicks! Dom är dyra men räcker länge. Så värda sina kronor enligt mig. 

Hur snabbt efter dina förlossningar har du kunnat ha sex? Har du varit på efterkontroll? 

Nej, jag har inte varit på efterkontroll någon av gångerna just för att allt har gått så bra och känts så bra. Hade det varit minsta lilla tveksamhet så hade jag såklart bokat in en efterkontroll. Pratade med min barnmorska på MVC och hon sa att det är helt okej att låta bli om man känner sig säker på att allt är bra. Vi har kunnat ha sex rätt snabbt ändå. Kanske tre veckor efter förlossningarna.

Om du inte hade träffat F – hur hade livet varit då? 

Oj, jag vet faktiskt inte. Tror nog verkligen inte att jag hade haft hus, barn och familj iallafall. Hade kanske rest mycket, jobbat mycket.. Hade nog inte varit så välkänd inom sociala medier.. Det var ju på något vis graviditeten som var öppningen till det. Hade redan en blogg men den hade nog aldrig växt så mycket. Livet hade varit helt annorlunda tror jag.

Vad är det viktigaste när man är förälder? 

Att ge sitt barn kärlek, kärlek och kärlek. Det är det viktigaste tycker jag. Jag har aldrig tänkt speciellt mycket på uppfostran och hur vi ska och inte ska göra. Vi säger till när något är fel eller inte bra gjort men annars tar vi det bara som det kommer och försöker överösa med just kärlek. Vi är glada över att ha varandra och försöker visa det varje dag. Och jag tycker att vi har lyckats bra hittills. Jason är en sådan enormt varm och omtänksam kille som alltid visar kärlek och ödmjukhet mot andra han möter. Både mot människor och djur.

Vad är det bästa/sämsta med bebistiden? 

Det sämsta är att den går SÅ snabbt.. På tok för snabbt verkligen. Det bästa är att ju äldre ens barn blir desto mer får man lära känna sitt barn på djupet. Man får vara med längs vägen när den lilla bebisen blir en egen individ och människa. Det är så fint.

Två bilder på en väldigt nyfödd Jolie. Eller ja, hon var någon vecka gammal men då räknas man väl ändå fortfarande som nyfödd? 

Kommentarer

  1. Felicia

    Hej Gabbi! Det stämmer faktiskt inte det din hudterapeut sa. Under natten gör huden sin egen detox och arbetar ut slaggprodukter och fetter för att återuppbyggas. Det samlas därför en massa bakterier på huden under natten och det ör därför viktigt att rengöra huden lika noggrant på morgonen som på kvällen. Särskilt om man vargar en acnebenägen hud. Men man gör ju såklart som man vill. Kram fina ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår 🙂 för min hy har det iallafall varit bättre att låta bli. KRAM fina du <3 <3

  2. Malin

    Sex efter tre veckor?! Oj! Hur länge hade du avslag? Jag födde för 3 veckor sen, men blöder fortfarande rätt mycket och känner mig långt ifrån läkt i de nedre regionerna..

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag har inte haft avslag så länge. Har slutat blöda väldigt snabbt efter båda barnen 🙂 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish