Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sanningar om oss och vårt förhållande

– När vi hade hundarna så var det alltid F som gick ut med dom på morgonens första promenad.

– Vi är sjukt dåliga på att hålla oss borta från godsaker båda två. Älskar chips, choklad, bullar, haha.. Är inte lätt att peppa varandra till att inte äta något gott på kvällen.

– Det jag älskar att städa ogillar F att städa och tvärtom. Det gör oss till ett perfekt städteam 😉 Jag hatar exempelvis att skura golv medan F inte tycker om att småplocka. Tycker verkligen att det är skönt att vi kan komplettera varandra där. Jag är dock den som städar mest frivilligt och tycker det är roligt. F gör det bara för att han måste.

– Vi hanterar saker på helt olika vis. Speciellt jobbiga saker, stress och sorg. Jag vill prata om det jobbiga i all oändlighet medan F vill prata om något en gång och sedan släppa det då man ändå inte kan förändra det jobbiga genom att ha dialog om det. Just detta har vi haft lite problem till och från men jag tror att det handlar om att man helt enkelt måste acceptera att man är olika. Tur att jag har vänner som är precis som jag och som jag kan tjata hål i huvudet på om allt mellan himmel och jord, hehe.

– När vi hade varit tillsammans i cirka tre månader åkte vi på vår första resa till Göteborg ihop. Minns hur min mamma bokade tågresorna åt oss. Det var en så himla fin resa och vi kom varandra jättenära den veckan.

– Jag blir ofta mörkrädd om jag är själv hemma och det är kväll. Tur att vi har så ljusa somrar här i norr, haha! Då är det ju ljust dygnet runt i princip.

– F säger till mig varje dag att jag är vacker, snygg, klok, duktig, sexig, perfekt.. Han överöser verkligen mig med fina ord varje dag.

– Det är nästan alltid jag som tvättar här hemma. Vet inte varför men jag trivs på något vis med att tvätta, hänga tvätt, vika kläder.. Tycker det är rogivande.

– Vi glömmer alltid att vattna våra blommor.. Ingen av oss är duktig på att komma ihåg dom och det resulterar ju i att dom dör.. Så tråkigt! Tänker varje gång vi köper nya att vi ska skärpa oss men glömmer iallafall..

– F har mycket mer tålamod med saker än vad jag har. Jag är den som oftast ger upp snabbare och inte orkar ta en konflikt med Jason eller inte orkar prova igen om något går fel. Han är alltid lugn och trygg och orkar i all evighet. Beundrar verkligen honom och hans enorma tålamod gällande precis allt!

– Jag kan räkna gångerna som F har blivit arg på mig på en hand. När han väl har blivit det så vet jag att det faktiskt är på allvar. Klart vi har små tjafs rätt så ofta men det har nästan aldrig hänt att han blir riktigt sur på mig.

– När F kom hem från en Barcelona-resa (2012) så mötte jag honom på flygplatsen och sedan GICK (!!) vi hem därifrån med hans väskor. Vi bodde på andra sidan stan! Vi hade rätt så nyligen flyttat ihop och var sådär superkära. Minns att jag fick skavsår över hela fötterna men det spelade liksom ingen roll. Gick och höll handen hela vägen och bara babblade i flera timmar.

– Det var jag som blev kär i F först. Försökte förneka det för mig själv men till slut gick det bara inte och jag berättade det. Då sa han ”Men Gabbi, vi är ju vänner..:” och jag minns att jag var såååå ledsen över att han inte gillade mig tillbaka. Han säger nu i efterhand att det var taktik från hans sida men det vet jag inte om jag tror på =)

– Vi har fallit för var sitt badrum här i huset! Jag duschar helst i badkaret på övervåningen medan F älskar duschen på nedervåningen. Han tjatar på mig hela tiden att jag måste duscha där istället för att bli lika frälst som honom, haha.

– När vi precis hade blivit tillsammans så rökte vi båda två. Det var typ dit hela studiebidraget gick. Är så glad över att vi slutade! Jag har fallit tillbaka några gånger efter det men slutade helt när jag fick veta att jag var gravid med Jason i magen.

– Vi är båda sugna på att ha typ 100 barn. Okej, inte riktigt men kanske tre eller fyra. Det bästa som finns är verkligen att få vara förälder. Är glad att vi känner samma om det och att båda kan tänka sig många barn.

Kommentarer

  1. Tess

    Men jaaa, jag älskar att tvätta. Min man får inte, tvätten är bara min, enda undantaget är om jag är sjuk men då är det efter tydliga instruktioner 😂. Ibland sparar jag tvätt medvetet för att få pyssla med bara det en hel dag, bara jag och min tvätt, som imorgon t ex. Jag förstår om andra tycker jag är sjuk men det är ju så rogivande att just hänga och vika. Och nu när huset är klart har jag ju fått en helt egen tvättstuga dessutom. Åh, nu längtar jag till imorgon 😀😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha vad kul att man inte är ensam 😉 <3 är också precis likadan!! SÅ spännande! Hoppas allt går bra i nya huset 🙂 kram

  2. Mamma till 6

    Halloj
    Tycker verkligen om att läsa din blogg men måste missat vart hundarna tagit vägen?
    Ha en toppen kväll😊

  3. Helena - Vägen till ett plus ➕

    Man blir lycklig av att läsa det här. Kärleken lyser igenom. Må den alltid brinna för er <3 Fyra barn är drömmen här också! Vilken jäkla lycka det vore. Men först måste man ju kanske börja med en haha. Bim-1 idag. Jag hoppas även om jag är övertygad om att jag kommer få mens som vanligt…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad glad jag blir att det lyser igenom <3 tack!! Åh, förstår.. Håller verkligen tummarna för dig/er!! <3 Ge aldrig upp! Snart har ni det efterlängtade plusset. Tänker på er. Kram

  4. Elin

    Inget förhållande är perfekt, men ni verkar ha det så himla bra tillsammans! Det är starkt att bli ihop såpass unga o att sedan faktiskt hålla ihop, växa ihop. Det är så mysigt att få följa din blogg o era vloggar på YT, eftersom att ni verkar vara så fina o gulliga mot varandra o barnen. Det är fint att se, o ni sprider verkligen kärlek 💛

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det är ju så <3 tack snälla du! Vilka fina ord. Betyder så mycket och jag blir så glad. Kramar

  5. Rebecka - Mamma till Cornelis

    Åå Gabbi! Blir så inspirerad av ditt inlägg och er kärlek. Ni är så fina med varandra❤️ Ni förstår verkliem hur man tar hand om varandra!
    Känner igen det där med att hantera problem på olika sätt. Jag och min sambo har också haft pronomen med att jag vill prata en MASSA om saken och han bara en lien stund.. men man får acceptera olikheterna!❤️

  6. Frida

    Finns appar, som jag inte kan namnet på just nu hehe, som påminner i mobilen när det är vattningsdags! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish