Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När man blir löjligt glad över en blomma

Pioner för mig betyder sommar så jag är otroligt glad över min första bukett. Dock tycker jag att det är sjukt dyrt att 5 stycken kostar 250:-!? Nu köpte jag dom på extrapris så fick dessa för 150:- men ändå.. Är inte det galet dyrt för en blomma!? Har inget minne av att det var lika dyrt förra året men det kanske det var.. Det får vara värt det iallafall. Kanske inte hela tiden men någon gång ibland. Jag blir verkligen löjligt glad av just pioner. Det är min absoluta favoritblomma! Vi ska helt klart plantera massor av pioner i trädgården.

Haha ni ser ju min besatthet! Man fotar väl ändå inte en blomma 100 gånger ur 100 olika vinklar!? Jo, uppenbarligen så gör jag ju det som bilderna bevisar… =) ÄLSKAR verkligen pioner!

Kommentarer

  1. Sandra

    Vilken underbar bukett!! Älskar också pioner! Om jag och min sambo nån gång gifter oss vill jag nog ha pioner i min brudbukett 😍
    Kram!❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur!! Dom är magiskt fina 😀 såå kul! Ska jag också ha när vi förnyar löftena <3 kram

  2. Marta

    Här i blekinge köpte jag 5 för 89 på ica maxi 💛 sen kan jag tipsa om att söka efter japanska peoner eller ”låga” peoner (ca 50 cm) då dom vanliga peoner har svårt att hålla sin vikt i busken så dom lätt går sönder

  3. Caroline

    Köpte 4 för 70 förra veckan, visserligen på Ica ich inte så tjocka som dina men 250 var saftigt. Känns som om de brukar ligga på 120-160 typ!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish