Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag och ny vecka!

Hej fina ni!

Hur mår ni? Vi mår bra och är peppade på en ny vecka. Jolie sover just nu ute i vagnen, killarna leker och jag tänkte slänga upp ett inlägg här och önska er en fin måndag.

Igår ordnade jag en babyshower för min fina Tove och bjöd in alla hennes vänner. Blev så lyckat! Tänk att snart kommer Jolies lilla bästa vän till världen, haha. Helt galet! Hoppas att tjejerna blir lika bra vänner som våra söner har blivit. Men det tvekar jag inte en sekund på. Kommer bilder därifrån lite senare idag.

Kram!

Mammas älskade tjej! Hon tyckte att det var spännande med alla gäster igår. Hon är verkligen världens gladaste och nöjdaste bebis just nu. Och så växer hon så att det knakar.

Mitt i alla förberedelser igår blev det lite sushi. Så gott!

Så fina dekorationer hade jag också ordnat.

Slå in presenter! Hon fick så mycket fina saker och det är hon såååå värd. Bästa människan som finns som alltid ställer upp för mig och barnen i vått och torrt och har gjort sedan dag ett! Det är så fint att vänner faktiskt kan bli mer som familj.

Kommentarer

  1. Sara

    Men hjälp!! 😳 Trodde först att det var gamla bilder på Jason när han var liten, men sen insåg jag att det var Jolie! De är ju verkligen kopior av varandra 🙈😍

  2. Elin

    Så himla lik hon är Jason på dessa bilder! Fina lilla prinsessan! Och vilken fin vän du är som fixar så för Tove <3

  3. Jennie

    Hej Gabriella! Har läst din blogg dagligen under flera år och tycker du är helt fantastisk!
    Ville bara säga att jag på senare tid har jag haft svårt att ladda dina inlägg. Senaste inlägget kommer upp utan problem men sen står det och laddar i evigheter, ibland kommer nästa inlägg upp men oftast står den bara och tuggar. Detta händer både i datorn och mobilen, vet inte om det bara är jag som har problemet. Tycker det är så synd, vill ju läsa alla dina inlägg! Puss och kram.

  4. Isabell

    Alla borde ha en vänskap som din och Tove, det är guld värt att känna att man är familj med sina bästa vänner! Vad fint du har gjort åt henne, kram <3

  5. Jm

    Hej! Tack för att du svarade på min förra kommentar. Det har blivit ännu värre mellan mig och min pojkvän, igår så tidigt på morgonen så ringde jag honom och sa ”Du har förstört mitt liv, när jag får i tag i dig vänta bara” sen sa jag att jag kommer att ringa polisen. Sen några timmar senare så kan man inte ringa honom då det låter”det nummer du försöker att nå är inte i bruk ” fyfan vad ledsen jag blev, han tror att jag har gjort slut med honom. Jag måste träffa honom snart. Vad ska jag göra? Vill vara tillsammans med honom.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår 🙁 <3 hoppas allt löser sig för er. Vet faktiskt inte riktig vad jag ska säga men det låter ju inte alls bra.. Kramar!! <3

  6. Anna

    En fråga, jag kanske har helt fel nu men fick bara för mig att Tove har haft två söner sen innan? Det känns som jag har sett det på bilder förut, men jag kanske har fel hehe 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish