Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker jag ofta tänker på

– Vad ska vi äta? Jag går alltid runt och funderar och planerar maten. Älskar att äta, haha.

– Jag borde ta tag i träningen.. Varje gång jag kommer på att jag har så enormt dålig hållning så kommer denna tanke. Amningen har verkligen gjort sitt och jag är dessutom så himla svag i kroppen vilket gör att jag tappar suget helt att ens försöka. Är för lat och för bekväm och upplever att det alltid finns något annat som är viktigare att göra. ”Jag gör det imorgon” tänker jag jämt. Hur ska man tänka för att motivera sig själv? Tips och råd?

– Hur mår Jolie och Jason? Barnens mående är alltid i mina tankar. Oavsett om jag är med dom eller inte. Dom är alltid prio och fokus.

– Vad ska jag blogga om? Det är inte alltid lätt att hitta på saker att skriva om när man har bloggat i flera år.. Ibland kommer allt naturligt men ofta kör jag fast då vår vardag verkligen är en VARDAG. Tycker det är så kul att så många faktiskt vill följa oss i vårt liv oavsett hur tråkigt det kan vara, haha.

– Hur längesedan var det jag tvättade håret nu igen? Jag glömmer faktiskt oftast bort det! Brukar verkligen få tänka till för att minnas och sedan planera in en ny kväll när jag kan duscha i lugn och ro.

– Har vi något gott hemma? Denna tanke kommer VARJE kväll!

– Jag borde dricka lite mer vatten! Detta går verkligen i perioder och just nu är jag inne i en period där jag är sämst på att dricka. Märks av på både min huvudvärk och min hy.

– Hur kommer allt att gå för oss med Jolie? Detta är en evig tanke som jag försöker jobba bort hela tiden. Men jag tänker på det varje dag och på tok för mycket fortfarande. Det är ju något som jag inte kan påverka alls men jag kan ändå inte släppa det. Det är så oerhört läskigt och gör så ont i hela min kropp.

– Nästa projekt i huset! Direkt någon inredning/möbel eller liknande är på plats så funderar jag genast över nästa steg. Det är så otroligt roligt att planera, pyssla på och fixa i ordning. Älskar vårt hem och njuter av allt vi gör och har framför oss. Det är verkligen kul att ordna i hemmet.

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej!
    Ett tips bara om du inte vet vad du ska blogga om. Små inlägg om inredning/packaupp/husfix tycker iallafall jag är väldigt uppskattat! Som det inlägget där du visade er ”smarta lösning” med vart ni ska förvara plåtar! 🙂 ÄLSKAR allt som har med inredning och flytt att göra. kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad kul att du gillar sådant 😀 tänker att det är tråkigt men kan absolut visa mer sådant, kram 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish