Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu

– Min tatuering var upphöjd för ett par dagar sedan. Alltså själva bläcket på den ställde sig upp. Så himla obehagligt! Var som att huden just där bläcket är var upphöjd. Kände det först när jag duschade och trodde att jag hade fått eksem eller något men såg sedan att det var tatueringen. Googlade lite och det verkade som om det kan bli så om tatueraren gått på för hårt eller om man är sjuk, har varit i värmen eller liknande. Nu är det iallafall bra igen som tur är.

– Igår köpte vi med sushi och satt och myste i en park med barnen. Så härligt att kunna vara ute så mycket. Det började dock blåsa massor efter ett tag men det var mysigt så länge det varade.

– Vår torktumlare fungerar äntligen igen! Det var tydligen två av Jasons strumpor som hade fastnat i den.. Teknikern sa att det absolut inte bör eller ska hända men nu hade det tydligen gjort det iallafall! Skönt att den fungerar nu igen i vilket fall.

– Vi har köpt en personlig födelsetavla till Jolie! Har dragit ut på det så himla länge och nu är det äntligen gjort! Den har hunnit landa här hemma också och ni ska få se resultatet sen. Blev jättefint. Jason har ju också en sådan på sitt rum. Kan visa er båda två nu i dagarna.

– Har haft så ont i halsen i flera dagar nu.. Vet inte vad det är och det kommer oftast om kvällarna! Hoppas att det går över snart. Vore tråkigt att bli sjuk nu i slutet av maj.

– Många frågar om våra rutiner på kvällarna och med barnens sömn! Vi har inte tydliga rutiner med Jolie. Ibland är hon vaken fram tills att jag och F går och lägger oss men oftast inte. Hon tycker om att sova helt enkelt. Jason lägger vi alltid vid 18-tiden och då är han trött och somnar som en stock. Han sover ju inte på dagen och gör av med mycket energi så efter middag, bad och bokstund brukar han somna för natten utan problem. Sedan sover han till cirka 08.00 morgonen efter. Ibland vaknar han på natten för att dricka eller kissa men det är väldigt sällan. Jolie brukar somna på mitt bröst vid 18/19-tiden hon med och då sover hon oftast för natten. Vaknar någon gång mitt i natten för att äta och sedan somnar hon om direkt. Oftast äter hon nog i sömnen och jag liggammar så blir smidigt för oss båda. Ibland vaknar hon dock vid 20-tiden och vill vara vaken tills jag och F ska sova vilket hon såklart får =) Det händer dock allt mer sällan nu och det verkar som om hon finner egna rutiner allt mer. Och vi följer henne i det till 100%. Det viktigaste är att hon är nöjd och mår bra.

– Jag undrar när denna konstanta hunger ska gå över! Jag är verkligen hungrig heeeela tiden. Och har varit det sedan jag började amma igen.. Minns inte när det gick över när jag ammade Jason. Börjar bli lite jobbigt nu att vara så hungrig jämt. Kan gå en halvtimme efter en måltid och jag är redan sugen på något mer. Får ta med mig något att äta var jag än är typ.

– När kommer nästa videoblogg? Vi ska försöka filma en video till er idag eller imorgon. Blir bara en vardagsvideo där vi fixar lite smått i huset, gör mat, leker med barnen och samma gamla vanliga men ni har ju sagt att ni vill se det också så då känns det okej att filma =) Vi har ju inte ett så händelserikt liv just nu samtidigt som allt går i ett och tiden bara rinner iväg. Det tar mer tid än vad man tror att fixa i huset. Och ta hand om barnen. Och hinna äta och städa. Men jag älskar det verkligen! Länge leve vardagslivet!

Kommentarer

 1. Julia

  Somnar för natten vid 18? Mina barn 3 och 2 år somnar runt 22-23 och vaknar 8. De sover inget heller på dagen. Så egentiden blir endera sent eller aldrig 😕

 2. O

  Fick du bristningar under din graviditet? Har fått några små mitt på magen och har så svårt att acceptera dom.. är rädd att det ska bli fler. 🙁 kram <3

  1. gabriellajoss

   Nej, det fick jag inte.. Men har lite bristningar på rumpan sedan tonåren som har bleknat bort och knappt syns idag. Och det kommer att bli samma för dig!! Du är så vacker precis som du är och tänk vad din kropp faktiskt går igenom! Du skapar ett liv <3 SÅ magiskt och stort. Så älska och acceptera dig själv! För du är verkligen perfekt som du är. Och bristningarna kommer att blekna med tiden. All kärlek och stor kram <3

 3. Evelina

  Hej ❤️ Gud går du inte upp i vikt av att äta så 😂 jag har gått upp 6 kilo sen förlossningen 🙈🙈🙈 för jag är också hungrig hela tiden!

  Hur gjorde ni för att ta bort sovpasset? Hur gammal var Jason? Tycker det är så svårt det där! Vår son vaknar 5 och somnar 19 på kvällen… funderar på att ta bort hans timma på dagen så han kanske sover till 6 haha 😉

  Kram på er!! 😘

  1. gabriellajoss

   Haha nej jag går typ ner i vikt hela tiden ;p har panik över det.. Var samma när jag hade fött Jason. Blev smalare än någonsin där ett tag. Förstår dig 😉 skönt att man inte är ensam <3

   För ett par månader sedan. I december tror jag att det var. Förstår det! Han var ju supertrött dom första dagarna innan han hade vant sig men nu går det hur bra som helst 😀 kram <3

 4. Emma

  Att din tatuering höjer sig är säkert kopplat till att du har ont i halsen! En del av min rätt stora tatuering höjer sig och kliar när jag börjar bli hängig eller har feber. Men det är faktiskt lite läskigt, vad har man stoppat in i kroppen egentligen? 😳

  1. gabriellajoss

   Ja, det kanske är så! Jag fick panik och ångrade genast att jag hade tatuerat mig över huvud taget.. Känner precis som du och funderar på vad jag har stoppat i min kropp egentligen.. ;p kram

 5. M

  Prova torktumla barnens strumpor i en tvättpåse kanske, så slipper de hamna fel 🙂 Barnstrumpor är så små och hos oss fastnar de alltid nånstans i tvättmaskinen om vi inte har dem i en påse.

 6. Lo

  Har också haft så med tatueringarna, har fem och alla har varit upphöjda emellanåt. Det ska tydligen va att man kan vara lite känslig mot färgen och är man sen lite sjuk/sänkt immunförsvar så orkar inte kroppen ”försvara” sig mot färgen just då.

  Ont i halsen får jag när jag är känslig för pollen, tar Loratadin så försvinner det 🙂 har bara pollenproblem vissa år, så man måste inte alltid ha besvär av det.

 7. A

  Det där med hunger och amning… Som jag åt alltså!! Var jättesmal men åt verkligen allt å alltid kändes det som. Ammade två år så det behövdes nog mat i massor😅😊

 8. Fia

  Känner igen det där med att vara hungrig konstant, var det innan jag började amma också, men nu är det mycket värre! 😂.
  Vår dotter är ju född en dag innan Jolie, så det är jätteroligt att se att de utvecklas lika, samma storlek i kläder, gillar att sova osv. Tack för finaste och bästa bloggen, ert hus är jättefint! 😍

  1. gabriellajoss

   Haha ja det är ju så 😉 Samma för mig, haha! <3 men åååh vad kul!! 😀 kul att ni också har en stor tjej som gillar att sova 😉 KRAM och tack för så fina ord <3<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss