Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriseradeVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Vårt Myresjöhus

Inlägget är i ett annonssamarbete med Myresjöhus

Jag har fått en del frågor om hur vi tänkte när vi valde husmodell. Varför vi valde som vi valde och hur det känns såhär i efterhand.

Vi var säkra på att vi skulle bygga med just Myresjöhus ganska direkt då vi hört mycket gott om dom från vänner och bekanta här i Umeå. Husmodellen var vi dock inte lika säkra på. Kikade runt på lite olika och hade kanske tre alternativ som kändes okej. På första planeringsmötet presenterade vår hussäljare Anna husmodellen vi bor i idag för oss och vi blev helt sålda. Smart 150 kändes perfekt för vår familj och såhär med facit i handen är vi otroligt glada över att vi valde som vi valde. Det känns perfekt på alla vis och vi har verkligen lyckats nyttja all yta så bra som det bara går. Vi har bra storlek på alla sovrum och rymliga sociala ytor. Just det där med sociala ytor var viktigt för oss i vårt val då det blir så mycket trevligare att ha besök när det finns plats för alla

Ni kan läsa mer om vårt hus och se bilder genom att klicka här. 

Smart 150 som vi alltså bor i ingår ju i ”Level One” hos Myresjöhus. Tanken med Level One är enkel och det ska helt enkelt kännas lättare och lite billigare. Man hittar sätt att använda ytor mer effektivt på och skapar hus som blir lite billigare att både köpa och äga. Det finns totalt tolv hus där varje kvadratmeter utnyttjas. Det minsta huset heter Smart 75+ och det största huset heter Smart 178. Ni kan läsa mer om Level One genom att klicka här.  

Just nu kan man förresten se alla Level One hus i VR! Hur häftigt!? Ni måste spana in det HÄR. Det blir verkligen som en riktig husvisning i mobilen. Så coolt!

När jag ser tillbaka på vår resa till huset så känns allt så himla overkligt. Det känns som om vi har bott här i all evighet. Detta är verkligen hemma för mig och för oss. Och det är inte bara vårt hem utan också vår trygghet. Det är här vi ska leva och bo, forma egna rutiner och traditioner och gå igenom livet som familj.

Ni kan helt kostnadsfritt beställa hem Myresjöhus stora katalog och får då med level one-katalogen. Dessutom skickar Myresjöhus hem ett inspirationsmagasin någon vecka efter att du fått katalogen! Hur bra!? Perfekt om du går i tankar om husbygge, funderar på hur det går till och/eller vill frossa i massor med inspiration. Klicka här för att beställa! =)

Inlägget är i ett annonssamarbete med Myresjöhus

Kommentarer

  1. Sanne

    Hej! Skulle bara fråga vad detta hus kostar? Har sett att det står från 2,075000 kr för totalentreprenad och undrar vad som ingår då i det priset?

  2. Madeleine Persson

    Tänker på att man inte ser trappen från ert vardagsrum som man gör på hemsidan :). Satte ni upp en vägg där? 🙂 hur såg er planritning ut där nere ?

  3. -Jenny-

    En fråga bara – var det inte myresjöhus som ägde tomten? Då kunde ni ju inte välja husleverantör utan var bundna till den? Ni har ett superfint hus i alla fall som verkar passa er perfekt!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej, det var kommunen som ägde tomten! Tror också jag hade för mig att Myresjöhus ägde tomten i början men så var det inte 🙂 Tack snälla du! Kram <3

  4. Johanna

    Hallå drömplanlösning ju! Och så härligt med ett lekrum därnere. Vill ha ert hus invändigt fast i Göteborg haha.. 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa 😀 vi är så nöjda! Hade vi haft barnrummen på övervåningen enbart så hade ju barnen aldrig lekt där utan oss vuxna.. Och vi är ju typ alltid här nere. Så vi är jättenöjda med hur det blev! Kram 😀 <3

  5. NathalieElina

    Ert kök/vardagsrum ser lite mindre ut än det gör när man klickar på länken. Har ni ändrat något på planlösningen om man jämför med den som finns på deras hemsida eller är det bara bilderna som gör orättvisa på storleken? Superfint hus! 🙂 kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har gjort sovrummet på nedervåningen större (då det är barnens lekrum och det kändes viktigt att dom skulle ha mycket yta att leka på medan vi vuxna hänger i kök/vardagsrum) och så har vi byggt in trappen så att vi har ett förråd där 🙂 Kram!

  6. Malin

    Var det tänkt som ett samarbete med Myresjöhus från början? Vill inte minnas att du samarbets-märkt de inläggen förut?
    Är det något ni ångrar med valet av hus? Något som inte blev som ni tänkt?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har betalat huset helt själva och det har inte varit något samarbete över huvud taget. Myresjöhus har kontaktat mig efter att vårt hus blivit klart då det såklart blir genuin reklam att köpa sponsrade inlägg av någon som faktiskt har byggt och bor i deras hus. Vi älskar ju vårt hus och det känns roligt att få göra ett samarbete med Myresjöhus då 🙂 nej, inte alls faktiskt! Hade eventuellt kunnat tänka mig en annan bänkskiva i köket samt andra handtag på kommoderna men annars har jag inte tänkt på något annat såhär långt. Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish