Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Lunch och middag

Har ju lovat att jag ska visa mer av vad vi äter och här kommer gårdagens lunch och middag.

Lunch: F kokade ljus quinoa och stekte zucchini, gul lök, gul paprika och morot. Hade i lite creme fraich med bas på havre och kryddade med salt och peppar. Superenkel vardagsmat hos oss. 

Middag: Jag sköljde av blandbönor på tetra och hällde dom i en kastrull, tillsatte en burk tomatkross och tacokrydda, salt och peppar. Man kan också pressa i vitlök om man gillar det eller hacka och steka gul lök innan man lägger i resten. Till det hade vi tacobröd och lite grönsaker. Jättegott och går superfort.

Kommentarer

  1. Maila Dimle

    Hej, maten ser riktig god ut!! Har hittat er för ett tag sen och tycker ni är så fin inspiration 🙂 kommer ni att fortsätta med youtube?

  2. Emma

    Åh det låter så gott! Ni verkar ju superduktiga på att hitta på god mat 😊 Måste ta och våga testa lite med vegetariskt/veganskt 😍👌🏻

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish