Gabriella Joss Gabriella Joss
Gravid med bebis nummer två

Söndag

Hej vänner <3

Hoppas att allt är bra med er. Vi mår bra men är sjukt trötta här hemma. Jason sover ju alltid hela nätter och vaknar i princip aldrig.. Och vaknar han för att dricka eller kissa så somnar han alltid om samma sekund som han är klar typ, haha.. Men igår ville han dricka och vägrade sedan somna om.. Vi höll på i säkert tre timmar med att få honom att somna om och jag sa till F säkert tre gånger att vi borde ge upp och låta honom läsa en bok eller se en film istället tills det var dags för oss att sova också. Men F vägrade och var så envis och till sluuuuut somnade vår lilla kille. Dessvärre fick vi knappt något gjort och vi hade en hel del planer. Jag hade också bestämt mig för att träna och ta ett bad så det var ju typiskt att jag inte hann med det. Fick bli en snabb dusch där vid midnatt istället. Ja ja.. Livet med barn =) Så oförutsägbart! Och återigen blev jag påmind om hur lyckliga vi ska vara över att våra barn alltid sover om kvällarna och nätterna.

Idag vilar vi hemma och hoppas att Jolies förkylning ska släppa helt någon gång och så bygger vi på altanen lite. Kram. på er och ha en fin dag. 

Såhär såg det ut igår på dagen iallafall. Lillasyster sov (under tusen filtar då det var rätt kallt ute) och jag och Jason höll på med play doh. F byggde på pergolan.

Här är F såå less på mig, haha! Jag tjatade i en evighet och ba ”men ta en snabb paus och bara kolla in i kameran”, ”men snälla kan du posera lite för kameran”, ”får jag ta en bild till bloggen, kan du kolla in i kameran!?”.. =) Fick mig en bild till slut iallafall, allt för er skull, hehe 😉

Såhär såg pergolan ut när den var halvfärdig! Nu är den i princip helt klar. Ska visa mer bilder sen. Idag ska han göra den helt färdig, sätta in spottar i altanen samt börja på trappstegen och eventuellt staketet.

Vi åt lite rester till lunch igår + sallad.

Fikapaus! Vi passar på att äta jordgubbar nu innan säsongen är över.

Älskar henne mest på jorden!

Kommentarer

  1. Sanna

    Jolie är så fin! Och eran altan börjar bli riktigt bra! Gud vad roligt!! Tänkte bara fråga, du har säkert skrivit det förr tusen gånger, förlåt för upprepning i sånt fall, men hur lång är Jolie nu? Och vilken vikt har hon? Är så nyfiken då alla barn är så olika! Min lilla tjej ligger på sju kilo nu när hon blev fem månader i juni och 65 cm.
    Kram <3

    1. gabriellajoss

      Men tack snälla du!! <3 <3 nu var det ett tag sedan vi var hos BVC men för ett par veckor sedan vägde hon över 7,5 kg och var 68,5 cm <3 kram kram fina du! Så kul att dom är så stora våra tjejer ändå 😀

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss