Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

God morgon tisdag!

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Vi mår bra och jag hann ett snabbt träningspass imorse på yogamattan då både jag och Jolie vaknade av att jag tappade min vattenflaska i golvet från sängen och spillde vatten överallt. Brukar alltid ha en flaska vid mig i sängen då jag ammar och behöver dricka mycket även nattetid.. Och då hade jag skruvat av locket på flaskan och tänkt dricka men sedan somnat med flaskan i handen, HAHA… Så ni kan ju tänka er att det blev blött på golvet.. Det är ju inte en liten flaska direkt. Tur jag inte spillde ut den i sängen iallafall. Jolie kröp runt på golvet och jag körde ben och rumpa + lite rygg i nästan 45 minuter. Sedan vaknade Jason och vi väckte F för att äta frukost. Det är ju en helt underbar känsla att kunna sitta ute och äta redan vid sjutiden. Älskar huslivet! Bara att ha en altan är världens frihetskänsla.

Idag ska vi till IKEA och köpa brickbord och soltak och så ska jag försöka hitta någon klättrig växt att ha ute på Plantagen också. Det är supervarmt idag så vi ska njuta massor. Kram på er.

Här kommer två videos från våra senaste dagar. Vad tycker ni om att se oss i videoformat? Föredrar ni det eller vill ni hellre läsa om våra dagar och se bilder? Hoppas ni gillar dessa videos iallafall. Vi är ju inga experter på att filma eller redigera men det är en liten inblick i vårt liv iallafall =)

https://youtu.be/xdW8RLoyZaA

https://www.youtube.com/watch?v=969au2dojAw

Kommentarer

  1. Gabriella

    Jag älskar era videos, blir så glad så fort jag ser att ni laddat upp något nytt. Keep up the good work 🙂 Älskar såklart din blogg också!
    <3

  2. Therese

    Ni är underbara!!! Jag älskar er och er fina familj!!! Så ärliga och goa och fina!! Älskar att se hur ni har de ❤️ må gud välsigna hela din familj Gabriella!!!

  3. Josefin

    ÄLSKAR verkligen ÄLSKAR att kolla på YT-videor!! ❤️
    Så ja, jag föredrar det! 😀
    Sen är det alltid trevligt att läsa blogginlägg precis innan man somnar på kvällen 🙂

  4. Carolina

    Jag tycker videorna ni gör är rolig att se! Fortsätt med det emellanåt 🙂 ni är sån fin familj verkligen! Kram

  5. Cissi

    I din ena vlogg bygger ni ihop ett bilgarage och leker med det ihop med Jason. Varifrån är det köpt och vilket märke? Tycker det hade så fina färger och jag älskar leksaker i trä 🤗

  6. Elin

    Hej Gabriella!
    Tack för en jättebra blogg, jag har följt dig sen du var gravid med Jason. Nu är det extra roligt att följa dig då jag har tvillingtjejer som är 10 dagar äldre än Jolie. 🙂 Jag skulle så gärna vilja se hur det blev i er walk in closet med garderobslösningen, har jag missat det inlägget eller har du inte skrivit om det ännu?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej hej <3 tack för fina ord! Men vad kul att barnen är i samma ålder 😀 <3 kommer inlägg på det, kram!

  7. Matilda

    Föredrar helt klart videoformat. Läser knappt bloggar längre utan har mer och mer gått över till vloggar/klipp på youtube. 🙂

  8. Amanda

    Älskar verkligen att kolla på era vloggar! Tycker det är så kul att få följa er familj i rörligt format, man får som en bättre inblick då och det blir lite mer personligt på något vis. <3

  9. Hannah Sjöblom

    Tack för ditt recept på nyttiga chokladbollar! Gjorde det för första gången igår och nu finns det en kvar 😅 Har gjort Leilas några gånger men till slut kände jag att det fanns en gräns för hur mycket smör och strösocker jag kunde smälla i mig 🙈 Ditt recept är ett jättebra alternativ!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh så kul att det blev så poppis 😀 jaa, det är ju skönt med ett lite nyttigare alternativ, kram <3

  10. Sindy

    Dina vlogs är väldigt trevliga <3 Jag älskar att titta på dig <3 Jag älskar ditt hår, kan du göra en video om det =)
    Jag vill läsa dina dagar och se bilderna det är mycket bättre för mig att läsa din blogg och se dina vackra bilder men jag gillar också dina vlogs väldigt mycket <3
    Bloggposten du visar dina klänningar inspirerar mig alltid <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish