Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Ekar lite tomt här inne just nu. Förlåt för det! Försöker verkligen njuta av det sista av sommaren här hemma. Snart börjar F plugga, Jason börjar på förskolan och jag blir hemma med jobb och Jolie. Ska jag vara ärlig så ser jag faktiskt fram emot hösten enormt. Ska bli så roligt med allt det nya. Samtidigt så är jag verkligen här och nu och bara lever i allt vi har för stunden. Det är så fint att få bo precis här i vårt hus, med vår altan.. Allt vi har åstadkommit och ordnat tillsammans. Är så tacksam och stolt.

F är just nu iväg och tränar och köper sushi med sig hem så att vi kan äta sen middag bara vi två. Barnen sover sedan någon halvtimme tillbaka och jag tänkte kika in här innan även jag kör ett träningspass på yogamattan.

Kram och hoppas ni har en fin kväll!

Mina älskade barn i väntan på frukost imorse. Storebror hjälper alltid lillasyster med allt. Min underbara lilla kille.

Kommentarer

  1. Hanna

    När köpte ni matstol till Jolie? Eller har ni haft den stående länge? Har nog missat om du bloggat om det hihi. Har en dotter på 5,5 månad nu som börjar närma sig att behöva en egen med. Så spännande och roligt när de sitter med! 😀

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Stolen har vi haft sedan Jason var liten men vi bytte ut babyinsatsen mot den andra för någon vecka sedan 😀 hon älskar att sitta med!! Jaa, verkligen 🙂 KRAM

  2. Paulina

    Vad är det för träningspass du kör? Kommer du på dem själv eller har du någon sorts app? Vill verkligen ta tag i träningen nu framöver. Ha det bra!
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish