Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Gårdagens Jolie

Pyjamas: Hust&Claire

Tröja: H&M Baby Exclusive

Sockar: Newbie, Kappahl

Kul eller mindre kul att se barnens kläder? Klicka på hjärtat om ni gillar och vill se det lite oftare. Kram!

Kommentarer

  1. Varro

    Kan ni inte göra en sån där visor när ni filmar en gång varje timme? Sånna verkligen får följa med er en hel dag 😍

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss