Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Just nu

– Jag känner mig så sliten. Känns som om all tid rinner iväg om dagarna och att jag aldrig hinner duscha typ, haha.. Vet ju att jag kan gå undan under dagen och låta F ta barnen men jag vill så gärna vara med dom hela tiden + att det aaaalltid är något på gång, litet som stort. Tänker jämt att jag ska duscha på kvällen men sen när kvällen väl är kommen och barnen sover så orkar jag bara inte. Är för trött..

– Jag älskar verkligen Jasons förskola! Tycker att det känns så jobbigt att F tar hela inskolningen samtidigt som det känns bra då jag hade varit överdrivet känslosam. Det hade nog varit dåligt för både mig och Jason. Tycker iallafall om allt från maten till värderingar och tankar som dom har. Tycker om upplägget dom har under dagarna, pedagogerna.. Allt!

– Ni får säga åt mig om jag är knäpp men jag tänker redan på julafton och tiden kring den dagen… Tänk att vi bor här i vårt hus nu och får skapa egna traditioner år efter år? Är så lycklig för det. Har av någon anledning alltid haft en bild i mitt huvud av att vi har tre eller fyra barn som smyger ner för trappen på morgonen alldeles förväntansfulla på julklappar, jultomten, god tomtegröt till frukost.. Att få klä granen tillsammans, julpyssla och julbaka. Ser fram emot allt det så mycket och det känns lite extra roligt i år just för att Jason faktiskt förstår så mycket som han gör.

– Är besatt av halkidikioliver just nu. Det är typ det godaste som finns. Har alltid gillat dom men vill äta några varje kväll nu. Mitt favoritkvällsgotta nu när vi inte äter vitt socker och försöker undvika andra onyttigheter i den mån det går också =)

– Jag ska försöka promenera mycket nu i höst när jag är ensam hemma med Jolie. Ska köpa mig ett par jättesköna promenadskor (gärna snygga med, hehe) och komma igång. Har ni tips på bra skor? Länka gärna!

– Vi har börjat se IDOL! Så mysigt att göra det om kvällarna ihop. Jag gillar typ mest när man får se massor med olika människor.. Tröttnar sedan när det blir ”allvar” och går mot final.

– Det slog mig att F inte har tagit en enda natt med Jolie. Han hjälper ju till när det behövs och om jag säger till men det har bara blivit så för att jag vill helt enkelt. Vill ha Jolie hos mig hela nätterna för att det känns bäst, haha.. Jag var likadan med Jason och eftersom att jag ändå sover i princip hela natten (hon söker bröstet i sömnen och jag ger henne och sedan sover vi båda vidare då hon äter i sömnen och jag liggammar) så är det på något vis inget problem då jag får bra med sömn. Var ju som sagt precis likadant med Jason. F tog dock alla nattningar från att vi slutade natamma i flera månader framöver bara för att dom lyckades få in en bra nattningsrutin tillsammans. Hur gör ni andra med små nattetid? Berätta gärna!

Jason och jag gjorde likadana grimaser och tog bild på oss, haha.. Denna bild är typ den enda som blev okej 😉 Han älskar också att spela in små videos där vi gör just grimaser, läten och säger olika saker.

Gårdagens lunch! Och till middag blev det potatis och sötpotatis i ugn, lite sallad och vegobollar.

Lilla älsklingen! Haha, kolla den där blöta fläcken på spegeln förresten.. Det är Jason som har pussat sig själv.

Två nya ljusstakar har flyttat hem till oss. Såhär ser den ena ut och den andra är likadan fast större. Är så nöjd med dom och dom känns perfekta nu när hösten är här.

Kommentarer

  1. Anonym

    Hahah isåfall är jag också knäpp för jag har nästan redan julkänlsa och har börjat kolla på julklapp till min pojkvän (kanskd ska köpa den imorgon dessutom!). Är alltid så förväntansfull fram till julen men sen när den väl är där blir jag nästan lite besviken. Tror jag har för höga förväntningar haha
    Ni får ha det super! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha men ååååh underbart 😀 neeej det är klart man ska vara så förväntansfull 😉 det hör ju till! Kram och detsamma! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish