Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God kväll och gamla bilder

Hej finisar.

Hoppas ni har haft en jättefin dag. Vi har haft det toppen trots lite snoriga näsor fortfarande.. Har inte allt hunnit sätta mig vid datorn så ber om ursäkt för min frånvaro här inne.

Ska snart smyga ner på nedervåningen.. Jolie har haft lite svårt att somna djupt så har legat här med henne och gosat. Det är seriöst det bästa som finns i världen. Bara krama om henne, nussa på hennes fjuniga lilla huvud, pussa på henne, känna hennes lilla hand stryka på min arm… Bästa i livet! Är så rik på kärlek så det är inte klokt..

Kom över en mapp med gamla bilder på mig och F från när jag var 15 och han 17.. Alltså gud.. Detta är ju med andra ord 8 år sedan!? Tycker det är så pinsamt att gå igenom sådana här bilder och vill ta fram en skämskudde direkt.. Vet inte ens varför men hur hade man ens så mycket tid att ta pussbilder!? Och varför gör vi så mycket grimaser, tar spegelbilder och typ slickar varandra i ansiktet? HAHA.. Får panik! Ni får se några av dom här nedan iallafall. Kanske bjuder till på en omgång två om jag känner att jag vågar, hehe..

Kram på er! Ha en härlig kväll <3

Vi hände på gymmet med matchande mjukisar och linnen!? HAHA!! Vad gör F för min ens?

Första datorköpet för egna pengar. Vi tog bussen till andra sidan av stan för att köpa denna dator och han var sååå nöjd. Älskar hans lilla mustasch. Så söt =)

Massor med pussbilder.. Gjorde vi ens annat?

Och ännu fler bilder tagna i spegeln..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish